Spageti ar Boloņas mērci un Rokforas sieru

Sātīgi ēdieni
19. marts, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Spageti ar Boloņas mērci un Rokforas sieru recepte
Spageti ar Boloņas mērci un Rokforas sieru recepte
Kas gan mūs kavē uzburt skaistu Vidusjūras ainavu un ieturēt garšīgu maltīti! Šo maltīti spēs pagatavot pat iesācējs.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
30m

 

No­gar­šo!

Kla­sis­ka­jā Bo­lo­ņas re­cep­tē vien­lai­kus ar sa­smal­ci­nā­ta­jiem sī­po­liem ap­cep arī se­le­ri­ju kā­tus. Kad ga­ļa ap­brū­nē­ju­si, pie­vie­no ēdam­ka­ro­ti mil­tu, sa­ka­pā­tus ķip­lo­kus un to­mā­tu past­u. Kad mēr­ce maz­liet pa­su­ti­nā­ju­sies, to at­šķai­da ar 150 ml bul­jo­na vai sar­kan­vī­na. Vā­ro­ša­jā mēr­cē ie­mai­sa kon­ser­vē­tus to­mā­tus un ēdam­ka­ro­ti jāņ­ogu že­le­jas, pie­vie­no garš­vie­las. Su­ti­na ap­tu­ve­ni stun­du.

Itā­ļu gau­mē

Olīv­eļ­ļā ap­cep sa­smal­ci­nā­tus sī­po­lus. Pie­vie­no ga­ba­li­ņos sa­griez­tus svai­gus to­mā­tus (la­bāk bez mi­zi­ņas). Var iz­man­tot arī kon­ser­vē­tos. Ie­mai­sa to­mā­tu bie­ze­ni (vai past­u), sa­ka­pā­tus ķip­lo­kus, ga­ba­li­ņos sa­griez­tu bur­kā­nu, 2 cit­ro­na šķē­lī­tes, kal­tē­tus augus (ti­mi­āns, ba­zi­liks, rau­de­ne), lau­ru la­pas, svai­gus pē­ter­sī­ļus un se­le­ri­jas, sā­li un maz­liet cu­ku­ra. Ap­mai­sot su­ti­na 30 mi­nū­tes. Pie­lej ne­daudz bal­tvī­na vai ūdens. Ne­daudz at­dzi­su­šu pil­da stik­la bur­kā un pār­lej ne­daudz olīv­eļ­ļas. Uz­gla­bā le­dus­ska­pī. Garš­īga pie­de­va ma­ka­ro­niem!

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+