• Rabarberu un timiāna ievārījums

    Deserti
    Daina Lapiņa
    15. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rabarberu un timiāna ievārījums
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Rabarberu un timiāna ievārījums
    Kā izrādās, lieliski rabarberu kompanjoni ir garšaugi un garšvielas. Šajā receptē lasi ievārījuma eksperimentu ar timiānu, bet ir vērts izmēģināt arī ar rozmarīnu, lavandu, kanēli vai vaniļu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Ja nejūties drošs, ka ievārījums jau ir gatavs, vari veikt aukstā šķīvja testu: kamēr ievārījums vārās, ieliec šķīvi ledusskapī un, kad šķiet, ka zaptīte jau gandrīz gatava, uz aukstā šķīvja uzpilini vienu pilīti ievārījuma. Ja piliens sastingst un paliek uz vietas, ievārījums gatavs. Ja notek kā asariņa, vēl mazliet jāpavāra.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē