• Šobrīd

    weather img

    Rīga +18°C

    Viss Tavas ādas skaistumam un veselībai!
    Myskin logo

    Rabarberu un timiāna ievārījums

    Ievārījumi
    Daina Lapiņa
    15. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rabarberu un timiāna ievārījums
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Rabarberu un timiāna ievārījums
    Kā izrādās, lieliski rabarberu kompanjoni ir garšaugi un garšvielas. Šajā receptē lasi ievārījuma eksperimentu ar timiānu, bet ir vērts izmēģināt arī ar rozmarīnu, lavandu, kanēli vai vaniļu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Ja nejūties drošs, ka ievārījums jau ir gatavs, vari veikt aukstā šķīvja testu: kamēr ievārījums vārās, ieliec šķīvi ledusskapī un, kad šķiet, ka zaptīte jau gandrīz gatava, uz aukstā šķīvja uzpilini vienu pilīti ievārījuma. Ja piliens sastingst un paliek uz vietas, ievārījums gatavs. Ja notek kā asariņa, vēl mazliet jāpavāra.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+