Saldētu ogu sacepums ar bezglutēna drumstalām

Saldētu ogu sacepums ar bezglutēna drumstalām.
Deserti
Daina Lapiņa
29. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
35m
  • Saldētās ogas neatlaidinot kopā ar cukuru un cieti liek cepamveidnē, vienmērīgi sajauc.
  • Visas sausās drumstalu sastāvdaļas bļodā sajauc, pievieno sviestu un visu saberž drumstalās.
  • Pārber ogām veidnē, nolīdzina, liek krāsnī. Zem veidnes var paklāt foliju, jo cepoties un burbuļojot ogu sula var pārskriet pāri veidnes malai, degt un piedūmot krāsni.
  • Cep 200 grādu temperatūrā, līdz virspuse kļuvusi brūna un ogas gar malām burbuļo.
  • Pasniedz siltu vai atdzesētu ar saldējumu vai putukrējumu.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs