Saldētu ogu sacepums ar bezglutēna drumstalām

Deserti
Daina Lapiņa
29. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Saldētu ogu sacepums ar bezglutēna drumstalām.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
35m
  • Saldētās ogas neatlaidinot kopā ar cukuru un cieti liek cepamveidnē, vienmērīgi sajauc.
  • Visas sausās drumstalu sastāvdaļas bļodā sajauc, pievieno sviestu un visu saberž drumstalās.
  • Pārber ogām veidnē, nolīdzina, liek krāsnī. Zem veidnes var paklāt foliju, jo cepoties un burbuļojot ogu sula var pārskriet pāri veidnes malai, degt un piedūmot krāsni.
  • Cep 200 grādu temperatūrā, līdz virspuse kļuvusi brūna un ogas gar malām burbuļo.
  • Pasniedz siltu vai atdzesētu ar saldējumu vai putukrējumu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+