• Biezpiena krēms ar auzu pārslām

    Bērnības garša
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    3. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biezpiena krēms ar auzu pārslām
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Biezpiena krēms ar auzu pārslām
    Mutē kūstošs, ātri pagatavojams un bez cukura! Izmēģini garšu eksperimentu un cukura vietā izmanto dabisko saldinātāju – stēviju!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2
    Izmaksas
    Lēti
    Pagatavošana
    50m
    1 vērtējums
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē