• Radi «airBaltic» lidmašīnas dizainu un iegūsti 3000 eiro dāvanu karti

    Dizains
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas lidsabiedrība «airBaltic» informē, ka ir noslēgusies pieteikumu iesniegšana nesen izsludinātajam 50. «Airbus A220–300» lidmašīnas dizaina konkursam. Tas raisīja globālu interesi, un tika saņemti vairāk nekā 840 radoši piedāvājumi no visas pasaules. «airBaltic» ir rūpīgi atlasījusi 21 dizainu, un šodien sākas balsošana.

    «airBaltic» izpilddirektors un prezidents Martins Gauss (Martin Gauss): «Esam gandarīti, ka mūsu dizaina konkurss ir guvis tik plašu atsaucību. Esam saņēmuši daudzveidīgus dizainus – sākot ar tādiem, kas cildina nacionālās tēmas, simbolus un dabu, un beidzot ar abstraktiem un laikmetīgiem risinājumiem, tādējādi radot izaicinošu konkurenci. «airBaltic» vārdā esmu patiesi pateicīgs par ieguldīto darbu, laiku, radošumu un talantu, ko redzam katrā idejā! Šis konkurss ir lieliska iespēja parādīt māksliniecisko redzējumu un atstāt paliekošu nospiedumu mūsu flotē. Balsošana sākas šodien, un esmu pārliecināts, ka tā būs tikpat aizraujoša. Novēlu visiem veiksmi!»

    Lai piedalītos balsošanas procesā, personām ir jābūt «airBaltic Club» biedriem. Tiem, kas vēl nav biedri, reģistrēties iespējams šeit.

    Katram «airBaltic Club» biedram ir tiesības balsot vienu reizi līdz 4. janvāra plkst. 23:59 pēc Rīgas laika šeit.

    Balsotāji ne tikai piedalīsies uzvarētāja dizaina izvēlē, bet arī automātiski piedalīsies izlozē. Balvā ir divas vienvirziena biļetes lidošanai ar «airBaltic» 50. «Airbus A220–300» lidmašīnu uz jebkuru «airBaltic» galamērķi. Izlozes uzvarētājs tiks izvēlēts 2024. gada 9. janvārī un informēts, izmantojot e-pastu, kas piesaistīts viņa «airBaltic Club» kontam. Svarīgi atzīmēt, ka izlozē varēs piedalīties tikai ar «airBaltic Club» kontiem, kas būs aktīvi izlozes dienā.

    Konkursa uzvarētājs tiks apbalvots ar «airBaltic» dāvanu karti 3 000 eiro vērtībā. Turklāt uzvaru guvušais dizains tiks attēlots uz 50. lidmašīnas un atspoguļots plašsaziņas līdzekļos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē