• Agata Muceniece Krievijā uzvarējusi tiesā. Cik naudas bērniem dod eksvīrs Prilučnijs?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    27. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Latvijā dzimusī un augusī Krievijas aktrise Agata Muceniece nupat uzvarējusi tiesā, taču atzīst – prieka maz, jo viņa smagi cīnījusies, lai bijušais vīrs aktieris Pāvels Prilučnijs maksātu alimentus abu atvasēm.

    Pirms pāris gadiem izjuka Agatas Mucenieces un Krievijā populārā aktiera Pāvela Prilučnija laulība. Viņš iemīlējās citā sievietē Zepjurā Brutjanā un izveidoja jaunu ģimeni. Agatai un Pāvelam ir divi bērni, un, kā izrādās, slavenais aktieris nebūt negrib par viņiem rūpēties.

    Krievu mediji vēsta, ka Pāvels Prilučnijs vecākajiem bērniem atvēlot 100 000 rubļu mēnesī, kas ir aptuveni 1000 eiro. «Pateikšu tikai vienu: 24.04.24. mēs ar advokātu vinnējām tiesā! Skaists datums, skaista uzvara! Taču prieka, protams, šajā visā ir maz.

    Man ir kauns, ka jātiesājas, lai cilvēks finansiāli palīdzētu saviem bērniem.

    Kauns, ka cilvēki klaigā par to, ka visi apskauž viņu laimi, un tiesas procesā viņu pārstāv trešās personas (atgādināšu – tāpēc, lai nedotu naudu bērniem),» sociālajos tīklos pauda Agata.

    Viņa uzsvēra, ka Pāvels tikai no malas izskatās pēc ideāla ģimenes cilvēka. «Galvenais jau ir izskatīties, tur tā sāls,» uzsver aktrise.

    Pāvels un Agata,.
    Pāvels un Agata,.

    Agata uzskata, ka Zepjura, kura arī dāvājusi Pāvelam bērnu, pielikusi savu roku pie tā, lai samazinātu alimentu apjomu. «Tā ir briesmīga tendence mūsu valstī.  Vīrieši pēc laulības šķiršanas visu noveļ uz mātes pleciem, kurai vienai jāieguldās gan morāli, gan finansiāli. Tiešām šausmīgi!» sašutusi ir Agata.  

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē