• Seksīgajai Penelopei Krusai – 50! Viņa atklāj sava jauneklīgā izskata noslēpumus

    Slavenības
    Estere Jansone
    28. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: penelopecruzoficia/Instagram
    Daiļajai spāņu aktrisei Penelopei Krusai šodien aprit 50 gadi. Tā vien šķiet, ka tumšmatainā skaistule padzērusies no mūžīgās jaunības avota. Kā viņai izdodas būt tik jauneklīgai?

    Skaistā spāņu aktrise jau kopš pagājušā gadsimta 90. gadiem ir valdzinājusi skatītājus ar savām dziļajām, tumšajām acīm, biezajiem matiem un mirdzošo ādu. Laikam ejot, Penelope kļūst tikai daiļāka. Viņa atklāj, ka jauneklīga izskata saglabāšana patiesībā ir smags darbs, kuram velta daudz laika un enerģijas.

    Labs miegs un nekāda alkohola

    Pirmais un svarīgākais noteikums ir pašdisciplīna. Penelope Krusa uzsver, ka jāmāk sevi kontrolēt – lai gan aktrise nāk no Spānijas, kur vīna kultūra ir augstā vērtē, no savas ēdienkartes viņa ir izslēgusi alkoholu. Krusa nesmēķē un piekopj stingru dienas režīmu. Katru dienu aktrise mostas plkst. 7.30 un sāk dienu ar treniņu un tikai tad ķeras klāt veselīgām brokastīm. Penelope vienmēr guļ'7 līdz 8 stundas, citādi viņa visu dienu jūtas sagurusi un neproduktīva.

    Sausā birstīte un sejas rullītis

    Penelopes skaistās ādas pamats ir limfodrenāža un sausā birstēšanās. Lai atbrīvotos no atmirušās ādas daļiņām, kā arī uzlabotu asinscirkulāciju, Krusa katru dienu ķermeni noberž ar sausu birsti. Pēcāk ādu ieziež ar ķermeņa losjonu. Viņa gan atgādina, ka sausā birstēšanās vien nepalīdzēs tikt vaļā no celulīta. Krusa 17 gadus nodarbojās ar baletu, bet tagad vienmēr atrod laiku spēka treniņiem un aerobikai.

    Arī sejai aktrise izmanto limfodrenāžas metodes – šim nolūkam talkā ņem sejas rullīšus vai kārtīgi izmasē seju ar pirkstiem. Krusa neslēpj, ka skaistas ādas noslēpums ir arī rūpīga kopšana. Pirms miega nedrīkst aizmirst notīrīt seju un to mitrināt!

    Gremošanas sistēma ir otrās smadzenes

    Penelope piekopj meditāciju un ik dienas cenšas rakstīt pateicības. Tomēr bez veselīgas domāšanas, aktrises ieskatā svarīgs aspekts ir arī ķermeņa veselība. «Es patiešām ticu, ka gremošanas sistēma ir cilvēka otrās smadzenes,» saka Krusa. Viņas ēdienkartē ir daudz svaigu dārzeņu, augļu, brūnie rīsi, pilngraudu makaroni, kokosriekstu cukurs, kvinoja, mandeļu piens, olas, proteīna pulveris un drusciņa šokolādes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē