• Ķekavas novada pašvaldība slēgs sadarbības līgumu ar Latvijas Universitāti

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    12. oktobrī Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji piedalījās Latvijas Universitātes organizētajā reģionālajā diskusijā par pedagogu izglītību, lai panāktu konceptuālu vienošanos par sadarbības līguma slēgšanu, veicinot jauno pedagogu piesaisti Ķekavas novada izglītības iestādēs.

    Latvijas Universitātes organizētajā reģionālājā diskusijā Bauskā piedalījās Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko, Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Andris Vītols un Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes izglītības kvalitātes procesu vadītāja Ilze Lisovska, Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša, Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks, kā arī Latvijas Pašvaldību savienības un vairāku pašvaldību politiskās vadības un par izglītības jautājumiem atbildīgo struktūrvienību pārstāvji.

    Domes priekšsēdētājs Juris Žilko iepazīstināja klātesošos ar Ķekavas novada pieredzi un izaicinājumiem.

    Tāpat J.Žilko pateicās Latvijas Universitātei par iespēju diskutēt izglītības nozares profesionāļu vidū, piesaistot arī lēmumu pieņēmējus gan valsts, gan pašvaldību mērogā.

    Sarunu ietvaros Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji panāca konceptuālu vienošanos ar Latvijas Universitāti par sadarbības līguma slēgšanu, lai, cita starpā, veicinātu jauno pedagogu piesaisti Ķekavas novada izglītības iestādēm.

    Ķekavas novada pašvaldība turpinās ciešo sadarbību izglītības jomā gan ar Izglītības un zinātnes ministriju, gan ar Latvijas Universitāti, kā arī ar citām Latvijas pašvaldībām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē