• Horenu pamatīgi piekāvuši bandīti: Zīmīgi, ka tas notika 13. datumā

    Slavenības
    Estere Jansone
    18. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Riga Reggae
    Regeja mākslinieks Horens Stalbe kādu laiku būs spiests pārvietoties ar kruķiem. Viņam ir lauzta kāja, savainots deguns un pamatīgs zilums zem acs.

    Grupas «Riga Reggae» fanus šonedēļ pārsteidza fotogrāfija, kas uzņemta Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas pagalmā – tajā redzams Horens Stalbe ar draugu Ēriku. Abiem ir ieģipsētas kājas, un Stalbem ir arī citi savainojumi, tostarp zila acs. Lai gan bildē Horens Stalbe smaida, ar viņu notikušas patiesi trakas lietas. Mūziķis portālam Santa.lv sacīja: «Tur ir patiesībā krimināllieta, nevis kaut kādi joki, ka es būtu kaut kur pālī nokritis… Man uzbruka bandīti, noziedznieki.» Plašāk stāstīt par šausminošo notikumu pagaidām mūziķis atturas, jo šobrīd notiek izmeklēšana. «Varu vien atklāt, ka tas notika Dobelē. Zīmīgi – 13. datumā,» tā Stalbe.  

    Viņa draugs Ēriks gan neesot šajos notikumos iesaistīts. «Jā, arī viņam ir lauzta kāja, taču tā ir sakritība. Mēs vienkārši nejauši satikāmies slimnīcā. Viņš ir mans bijušais darba kolēģis, iepriekš sešus gadus kopā strādājām kafejnīcā «Cuba»,» paskaidro Horens.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē