• Kā atpazīt mazo locekļu īpašniekus?

    Labsajūta
    Zelda
    31. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Novazāto teicienu «Izmēram nav nozīmes!», domājams, radījuši vīrieši. Jo kaut kā vajag sevi uzmundrināt, vai ne? Mēs taču arī sakām «Vīrieši nav suņi, uz kauliem nemetas!» un apēdam vēl vienu eklēriņu. Bet daļa no viņiem vienalga metas uz kauliem… Tāpat kā mēs neņemam vērā teicienu par izmēru. Pasmejamies. Bet smieklīgi tas ir tik ilgi, kamēr ikdienā tiekamies ar tādu mazo draudziņu, kurš nav mazs. Nu, pat ļo-o-oti nav mazs.

    Un tā rodas sajūta, ka visiem ir tāds: liels, smuks, taisns… īsts skaistulis. Bet tad vienas attiecības beidzas. Par laimi, arī nākamajās satiekam īstu skaistuli. Varbūt par 1 mm tievāku un centimetru īsāku, bet pietiekami veiklu, lai tas netraucētu. Vēl pirms dažiem gadiem es, lasot diskusijas par «izmēram ir/nav nozīme» nesapratu cepienu. Nu, okei, nav 20 cm, bet ir 17 cm, un kas???

    Ja sievietei vairs nav 20 un pat ne 30, tad atmiņā paliek spilgtākie brīži jeb, precizējot šo tematiku, XS un XL. Vai pat XXL. Ja laimējas, tad atmiņu par XXS nav.

    Dzīve ir kā zebra – pēc baltās svītras nāk melna, tad atkal balta.  Pēc XL nāk XS un tad atkal XL…

    XS

    Pirmais skūpsts, pirmais sekss…

    Pirmais sekss ar mazu krāniņu.

    Pēdējais noteikti ir visšokējošākais. Morāli traumatisks. Vai kāds jebkad ir uzrakstījis, kā sievietei tādos brīžos izturēties? Izlikties, ka viss kārtībā un pietēlot? Vai uzreiz pateikt, ka par mazu?

    Mani partneri bijuši gana apdāvināti, lai pirmais satiktais XS radītu neizpratni un pārsteigumu. Te nu viņš ir – ne tik liels un ne tik skaists… Jāatzīst, ka tā pamatīgi apskatīt XS nemaz nav sanācis, jo tos lepni neizvelk no biksēm un ar tiem nedižojas, iznākot no dušas. XS neredz, XS ir tikai sajūtams.

    Skūpsti, glāsti, jumtu noraujošs kunilings… un tad gan mūsu poza, gan visas viņa kustības rāda, ka tagad IR SEKSS. Bet es neko nejūtu. NEKO. Galvā zibens ātrumā šaudās domas – varbūt netrāpīja? Bet tad es justu locekli ārpusē. Varbūt tā ir daļa priekšspēles? Hmmm… Viņš kustas dažādos ritmos, strauji elpo un čukst mīļus vārdus, un es saprotu – viņš IR manī. Šoks. Un vienlaikus atskārsme, ka tā nav kaklasaite, kuru pats izvēlas… locekli viņam iedevusi māte daba. Nedrīkstu pārmest, it īpaši tāpēc, ka viņš ļoti centās un savu lielu devu baudas jau esmu saņēmusi. Tāpēc es sāku piedalīties – mana elpa kļūst straujāka, manas rokas glāsta viņa muskuļaino muguru un cieši saspiež dibenu. Pārvelku plaukstu pār bicepsiem, kas viņu notur virs manis, tie sasprindzinājumā ir cieti kā dzelzs. Iejušanās lomā atnes man mazu devu baudas. Viņš beidz un bagātīgi apšļāc manu vēderu. Acīmredzot neredzamās krātuves ir pietiekami lielas, bet uz ārpusi pārsimt gramu ir ietaupīts.

    Maigs apskāviens un skūpsts uz kakla zem auss, ir labi, un es ceru, ka mans tēlojums bija pietiekami reāls – ne par daudz, ne par maz. Tieši tāds, lai ļoti kopts, piecdesmitgadīgs vīrietis ar XS padomātu, ka es izjutu kripatiņu baudas arī tad, kad viņš bija manī.

    Mēs satikāmies vēlreiz.

    Viņš bija sajūsmā par mūsu vakaru un ļoti vēlējās atkārtot. Es savukārt gribēju novērtēt situāciju ar vēsu prātu un pārliecināties, vai loceklis tiešām ir XS. Plašais logs uz rietumu pusi mūsu tikšanos papildināja ar romantisku saulrietu rudenīgajās debesīs, bet es pārliecinājos, ka man patīk ne tikai kunilings un fingerings – pāri visam stāv sajūtas, kā, pār katru rieviņu slīdēdams, manī ienāk Loceklis ar lielo L un rada totālu piepildījumu.

    Kā izvairīties no šoka un atpazīt mazo locekļu īpašniekus? Zinātnieki un šarlatāni izvirza dažādas teorijas, liek pievērst uzmanību pirkstu garumam, pēdas lielumam, degunam… Taisnība ir tur, ārā. Bet es zinu, ka salīdzinoši nelielas plaukstas liela auguma vīrietim – tā ir brīdinājuma zīme. Un vīrietis, kurš jūsmo par «mēlītes bauda, pirkstiņu bauda», kā arī sola «lielisku masāžu», visdrīzāk nespēj iepriecināt ar savu vīrišķo (ne)lepnumu.

    XL

    Abpusējas simpātijas, kaisle un L ir lieliska kombinācija. Tomēr brīvai sievietei, kura nav solījusies līdz nāve mūs šķirs un to sadzirdējusi arī no otra, ir iespējas un tiesības satikties ar vēl kādu. Piemēram, izmest makšķeri interneta dzīlēs, lai mazliet paflirtētu un – tad jau redzēs… Tā manā vēstuļu kastītē iekrita ziņa no vīrieša, kurš aizplīvuroti pieminēja Black Jack, un vēlāk man, kāršu jomas nezinātājai, tika paskaidrots – tas ir 21.

    Tātad 21 centimetrs. A4 lapas īsākā mala. Hmmm… bieži tādi nav sastopami. Un izbaudāmi.

    Atzīšos, ka uz randiņu devos, galvenokārt intereses par izmēru vadīta. Vīrietis bija sportisks un kopts, patīkams sarunu biedrs, tomēr es nejutu taureņus vēderā vai pat tikai straujākus sirdspukstus. Tomēr, iekāpjot viņa auto, nenocietos un pašķielēju uz viņa džinsiem – ja nu tie 21 cm ir redzami pa gabalu? Bet tas ir tāpat, kā vīrietis cenšas novērtēt sievietes krūšu izmēru caur mēteli. Kaut ko redz, bet skaidrības nav!

    Viņa aicinājums uz tēju vēsā rudens vakarā bija džentlmeņa cienīgs, un es piekritu. Lai gan – doties pie vientuļa vīrieša uz tēju un domāt, ka tā tiešām būs tikai tēja, ir naivi jebkurā vecumā. Un krietni pēc 30 tas jau ir patiesi infantili. Tāpēc gribētos teikt – es nojautu un pieļāvu, ka redzēšu izreklamēto Black Jack. Tāpat kā to, ka tad, ja teikšu NĒ, nekas nenotiks. Bet… tējas tasei sekoja skūpsti, kas aizslaucīja veselā saprāta paliekas, un mēs ātri vien nolēmām, ka skūpstīties horizontālā stāvoklī būs ērtāk. Viņa lūpas aizklīda uz manu kaklu, bet pie kājas sajutu piespiežamies pamatīgu XL, drīzāk XXL, un tas uzbudināja! Nejutu glāstus, visas domas bija tikai par to, KĀ TAS BŪS. Šķiet, ka pirmais orgasms bija, jau tikai XXL ienākot… jo ar ienākšanu vien tiek sasniegti un masēti visi iespējamie punkti vienlaikus, turklāt šis XXL bija ne tikai liels, bet arī izturīgs. Gulta – plata un ērta, ar labu matraci un mīksti tapsētiem galiem – tika izmantota visos virzienos, un 40 minūtes aizlidoja mežonīgā ātrumā.

    Mēs satikāmies vēlreiz.

    XL sniegums bija mani apbūris un, nedomājot par vai dāmai tā pieklājas, uzprasījos uz vēl vienu tikšanos pie tases tējas. Bet divreiz vienā un tajā pašā upē neiekāpsi, nezināmā burvība bija zudusi, bet pieradums vēl nebija iestājies – kaut kā tā rakstīja Ē. M. Remarks par otro nakti. Jā, sekss bija labs, bet bez lidojuma. Braucot mājup, jutos apmierināta un neapmierināta vienlaikus. Piepildījums bija tikai zem jostasvietas, bet galvā trūka emocionālās baudas. Tukšuma sajūta. XL tomēr nav viss, ko sieviete gaida no vīrieša…

    XL vs XS

    Laimīgajiem XL īpašniekiem patīk lepoties. Ja tas ir sludinājums, tiek norādīts arī izmērs – tas gan dažkārt samulsina sievietes, kuras nevar atšifrēt šo skaitli; ir vecums, ir garums, ir svars, bet ko gan šie cm nozīmē? Iznākot no dušas, XL neaizsedzas ar dvieli un dod priekšroku seksam gaismā ne jau tikai tāpēc, ka vīrietis mīl ar acīm

    XS īpašnieki savukārt uzsver savu spēju sniegt baudu mazāk tradicionālos veidos un lepojas, ka esot labi masieri un atsaucīgi sarunu biedri. Viņi kaili bez vajadzības pa māju nestaigā, priecājas par sveču gaismu un vispirms izģērbj sievieti, paši atbrīvojoties no drēbēm pēdējā brīdī.

    Ja abus sakrustotu, no katra paņemot labāko, sanāktu īsts Misters Lieliskais! Jo ar XS nevar paveikt to pašu, ko ar XL… Bet kā kaut vai īsu sakaru ar XS pārvērst jaukā piedzīvojumā? Kā iemīlēt mazo? Atcerējos vīriešus, kuri sākumā mani nepiesaistīja, bet vēlāk apbūra ar savām cilvēciskajām kvalitātēm, pēc tam man viņi šķita pat skaisti. Varbūt pamēģināt tāpat skatīties uz XS? Kā mazu atveidu lielajam un piedēvēt visas tās pašas īpašības, kuru dēļ satiekos ar viņa saimnieku. Nākamreiz tieši tā arī darīšu. Lai gan ceru, ka nākamreizes nebūs. Un pēkšņi man šķiet, ka monogāmiju un noteikumu precēt nevainīgas meitenes izgudrojuši XS īpašnieki. Lai sievai nav, ar ko salīdzināt.

    Un tomēr… XS vai XL?

    Es nezinu pareizo atbildi. Skaidrs, ka XS neder vieglam sakaram. Tomēr tāpat nav arī garantijas, ka tieši ar XS saimnieku būs laba saprašanās ilgtermiņā. Un visus XL nedrīkst definēt tikai kā izklaides objektus, lai gan… pat ja izmērs ir vīrieša vienīgais pluss, to noteikti vajag izmantot. Attiecības neturas tikai uz locekļa lielumu vai mazumu, tomēr jāatzīst, ka ar XL to pamats ir lielāks un stabilāks. Bet varbūt izvēli par labu XS vai XL nosaka sievietes gaume un prasmes? Tāpat kā ar auto – viena atzīst mazauto («lai vieglāk noparkoties»), bet neprasmes dēļ uz ceļa ar to aizņem tādu pašu vietu kā mikroautobuss; otra atzīst tikai apvidus tipa auto («tā es jūtos drošāk») un veiksmīgi lavierē pa Rīgas centra sastrēgumiem…

    Mēs esam tik dažādi, un tas ir skaisti. Atcerieties, ka arī apģērbu veikalā pieejami dažādi izmēri, lai katrs atrastu sev piemērotāko.

    Guļamistabā ir tāpat.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē