• Siguldā noslīkušās meitenītes mamma: Glābējiem vajadzēja pamanīt…

    Traģēdija
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: tourism.sigulda.lv
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Šodien Latviju pāršalca skumja ziņa – pēc ilgiem meklēšanas darbiem Gaujas upē tika atrasta piecgadīgā Evita, kura pazuda 26. jūnija pēcpusdienā.

    Evitas mamma portālam “Apollo.lv” skaidro, ka viss noticis ļoti īsā laika sprīdī un viņas bērni visu laiku atradušies viņas acu priekšā.

    “Mēs staigājām gar krastu. Es ar meitu fotografējos. Arī visi kopā fotografējāmies. Mazākā meita bija pārāk slapja, tāpēc pagājām tālāk no ūdens. Pēcāk meita atnesa bumbu. Pēc apmēram piecām minūtēm atskrēja brālis un pateica, ka meita ir pazudusi," «Apollo.lv» žurnālistei Evai Ķeružei atklāj bērna māte.

    Kamēr meitenītes tēvs devies uz māju, tikmēr mamma centusies atrast pazudušo atvasi pašas spēkiem, izstaigājot pludmali un pārbaudot ģērbtuves. Viņa cerējusi, ka Evita aizskries mājās. Tāpat Inga sazinājusies ar biedrību “Cerību spārni” un policiju.

    Zināms, ka ļaužu pilnajā pludmalē atradušies arī glābēji, taču sieviete norāda, ka glābšanas speciālisti notikušo neesot redzējuši.

    “Kad man pietrūka spēku meklēt, es devos pie pludmales glābējiem. Tur sieviete sēdēja ārā. Viņai vajadzēja pamanīt, jo mēs viņai bijām principā pretī. Es visu laiku uz viņu skatījos un redzēju, ka viņa tur ir," savu sašutumu portālam “Apollo.lv” neslēpj meitenītes māte.

    Evitas mamma atklāj, ka meitenīte, iespējams, devusies līdzi Gaujā citiem bērniem un nav varējusi tikt ārā no ūdens. Viņa nav mācējusi peldēt.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē