• Atis Auzāns atklāj bērna piedzimšanas stāstu, kurā iesaistīta pat policija

    Bērna piedzimšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kļūšana par tēti ir satraukuma un saviļņojuma pilns brīdis jebkura vīrieša dzīvē, it sevišķi, ja tas notiek pirmo reizi.

    Taču mūziķim Atim Auzānam vairāk palikusi atmiņā jaunākā dēla Matīsa pasaulē nākšana. Kā populārais muzikants atklāj “STV Pirmā!” sarunu šovā  “Kad viņas satiekas”, ar pirmo bērnu viss bijis mierīgi – mazais ieradies precīzi prognozētajā laikā, vecāki bija beiguši pirmsdzemdību kursus un labi sagatavojušies.

    Taču jaunākais dēliņš ar savu negaidīto lēmumu pasteigties pirms noliktā laika gan izraisījis veselu stresa pilnu notikumu virkni. Tā kā līdz svarīgajam brīdim it kā bija vēl dažas dienas laika, tieši tajā vakarā Auzāns bija nolēmis atvērt un mazliet nobaudīt no viņam uzdāvinātas smalka konjaka pudeles. Sak, vēlāk jau tam nebūs vaļas ..

    Paspēlējušies vēl ar vecāko bērnu, abi kopā salikuši puzli, un devušies pie miera. Ilgi pagulēt nav sanācis, jo drīz Ati pamodinājusi sieva ar tekstu – ir jābrauc un tūliņ pat! Citas izejas nebija, nācās vien sēsties pie stūres.

    Vajadzēja arī tā sagadīties, auto pa ceļam vēl apturēja policija!

    Kā atceras Auzāns, no lielā satraukuma pats apskaidrojies vienā mirklī, bet ko uzrādīja promiļu mērītājs, uzzini 1188 Play video! 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē