• Mūrniece vairs neļauj sevi izmantot: Agrāk biju alfonsu magnēts

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    15. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Linda Mūrniece
    Foto: F64
    Linda Mūrniece
    Bijusī iekšlietu ministre, uzņēmēja Linda Mūrniece attiecību jautājumā ne reizi vien ir apdedzinājusies. Arī tagad viņa ir brīva sieviete, taču Lindas attieksmē pret vīriešiem šis tas ir mainījies.

    Linda Mūrniece ir piedzīvojusi vilšanos savā ceļā sastaptajos vīriešos. Šobrīd viņa bauda no attiecībām brīvas sievietes statusu un skaidri zina, ko grib un negrib piedzīvot mīlas frontē. Piemēram, viņa ir pārliecināta, ka pirmajā randiņā rēķins jāsedz vīrietim. Un, ja viņš sievietei lūdz pusi samaksāt pašai, tas jau ir rādītājs.

    «Ejot uz randiņiem, man ir bijusi diezgan slikta pieredze. Laikam uz cilvēkiem atstāju iespaidu, ka man ir pārāk daudz naudas, tāpēc

     

    ir vīrieši, kas jau pirmajā randiņā gaida, ka par viņiem samaksāšu,»

     

    sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» spriež Linda Mūrniece. «Tādās situācijās parasti izmaksāju kafiju un pēc tam skatos, ko no manis vēl gribēs. Es priecājos, ka varu atļauties palutināt savus draugus ar vakariņām, tomēr tas nenozīmē, ka mani var izmantot,» uzsver viņa.

    Mūrniece gan ar prieku atzīst, ka pēdējā laikā situācija uzlabojusies un negodprātīgi vīrieši tik bieži vairs negadās. «Agrāk biju tāds alfonsu magnēts,» atzīstas viņa. Par vīriešiem, kuri atļaujas publiski izteikties, ka sievietei, kurai ir pāri 40 gadiem, būtu vēl jāpiemaksā, ka viņa tiek vesta uz randiņiem, Linda saka: «Tas ir necienīgi. Par laimi, ne visi vīrieši ir tādi. Pazīstu arī ļoti foršus stiprā dzimuma pārstāvjus, kas cieņpilni izturas pret sievietēm.»

    Par citu slavenu sieviešu randiņu pieredzi lasi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē