• FOTO: Pīlēniem bijis sarežģīts gads. Atgūst spēkus pie okeāna

    Slavenības
    2. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Evija Trifanova / LETA
    Mākslas telpas «Ola Foundation» dibinātāji Uldis un Ilze Pīlēni uz Keralas štatu Indijas dienvidos devās atpūsties no ikdienas rūpēm.

    «Ar vīru Uldi Keralā atgriezāmies pēc četru gadu pauzes. Te viss ir tik pazīstams un mīļš – atkalredzēšanās ar seniem draugiem, okeāna šalkoņa, ārkārtīgi skaistie saulrieti, tradīcijām bagātā Indijas kultūra. Pēc aizvadītā, emocionāli piesātinātā un sarežģītā gada abi ar Uldi tik ļoti bijām noilgojušies pēc meditatīva miera, divvientulības, cilvēku laipnības un sirsnības,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta uzņēmēja Ilze Pīlēna.

    Viņai bijusi iespēja iepazīties ar Keralas ājurvēdas virtuves niansēm divu meistarīgu indiešu pavāru meistarklasē. «Nekad nebiju domājusi, ka tik daudz ingredientu tiek izmantoti vegānajā virtuvē,» tā Ilze. No Indijas Pīlēni neatgriezās tukšām rokām. Kā siltu atmiņu no Indijas atveduši skaistus mākslas priekšmetus. «Tās ir krāsainas ziloņu statuetes, ko tagad varēs aplūkot «Olā» līdzās no citām valstīm atvestajiem dizaina darbiem. Nu jau to var saukt par skaistu tradīciju, ka, viesojoties citās kultūrās, meklējam mākslas priekšmetus, kur mijas tradicionālais ar mūsdienu radošumu,» tā Ilze.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē