• Brūsa Vilisa tuviniekiem kļūst arvien grūtāk. Izteikusies slimā aktiera ekssieva Mūra

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    27. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/emmahemingwillis
    Šonedēļ smagi slimā Brūsa Vilisa bijusī sieva un meitu māte aktrise Demija Mūra atklāti izteikusies par Holivudas aktiera tagadējo veselības stāvokli.

    Pagājušā gada februārī aktiera ģimene paziņoja, ka Brūss vairs neatgriezīsies kino, jo viņam diagnosticēta frontotemporālā demence. Slimība progresē ātri, un aktiera tuvinieki ļoti daudz enerģijas un mīlestības iegulda tajā, lai Brūss justos pēc iespējas labāk. Martā aktieris nosvinēja 69. dzimšanas dienu.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Demi Moore (@demimoore)

    Bijusī sieva Demija Mūra aktīvi iesaistās savu meitu tēva Brūsa dzīvē. Lai gan ģimenes locekļi ik pa laikam sociālajos tīklos publicē bildes ar Brūsu, viņi nelabprāt sniedz komentārus par aktiera patieso veselības stāvokli. Taču šonedēļ Demoja žurnālam In Touch Weekly atzina, ka ļoti pārdzīvo, taču iemācījusies uz šo situāciju skatīties filozofiski.

    «Kad tu atlaid to, kāds viņš bija pagātnē, vai to, kādam viņam būtu jābūt pēc tavām domām, tad tu esi tagadnē un spēj izjust gan prieku, gan mīlestību,» teic Mūra.

    Arī aktrises paziņas žurnālam pastāstījušas, ka aktrise ļoti pārdzīvo Brūsa straujo regresu, taču esot samierinājusies, ka šīs ir neatgriezenisks process.

    Brūsa tagadējā sieva Emma Heminga cenšas ienest pēc iespējas vairāk pozitīvisma šajā skumjajā situācijā. Viņa stingri norāda Brūsa faniem, ka arī šajā dzīves posmā viņas vīram ir daudz iemeslu justies laimīgam.   

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē