• 5 idejas, ko dāvināt bērnam 1. septembrī

    Uz skolu
    Madara Ozoliņa
    Madara Ozoliņa
    31. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Pirmā skolas diena jau rītdien! Vasaras brīvlaiks paskrējis nemanot un ir laiks posties uz skolu. Zinību diena ir svētki gan pedagogiem, gan bērniem. Lai šo dienu padarītu vēl jaukāku, esam apkopojuši idejas, ko vari uzdāvināt skolēnam pirmajā skolas dienā!
    1. Grāmata. Varbūt šķiet klišejiski, tomēr skola lielākoties tiešām saistās ar grāmatām. Dodies uz grāmatnīcu un kopā ar skolēnu izvēlaties kādu grāmatu, kas noderēs ik vakara lasīšanas treniņiem.
    2. Galda spēle. Sākoties skolai, ikdiena atkal kļūs aizņemtāka, nekā tas bija vasarā. Tomēr tas nenozīmē, ka nav vairs jāvelta laiks kopīgām aktivitātēm. Galda spēle būs jauka dāvana, kas noderēs rudens tumšajos vakaros.
    3. Viedpulkstenis. Īpaši noderīga ierīce bērniem pirmajās klasēs. Lai bērnam paralēli mācību piederumiem, nebūtu jādomā arī par telefonu, bet tajā pašā laikā, lai bērns būtu sasniedzams, pulkstenis ir piemērotākais risinājums. Turklāt, viedpulkstenis dos iespēju bērnam mācīties laiku, atbildību (atcerēties to uzlikt lādēties) un informēt vecākus par savu atrašanās vietu.
    4. Kino apmeklējums ar draugiem. Bērni, kuri vasarā nav satikuši savus draugus – klasesbiedrus, īpaši novērtēs kādu kopīgu aktivitāti. Tas var būt kino, atrakciju parka, peldbaseina vai kafejnīcas apmeklējums. Sākumskolas vecuma bērniem (tāpat kā mums pieaugušajiem), draugi nozīmē daudz un skolas sākums labāko draugu kompānijā izklausās pēc lieliska plāna!
    5. Kalendārs. Kurš ir teicis, ka kalendārus dāvina tikai gada sākumā? Turklāt, nereti var dzirdēt, ka tieši septembris daudziem šķiet kā jauna gada iesākums. Interesants un krāsains kalendārs, kurā atzīmēti skolēnu brīvlaik, tuvāko draugu un ģimenes locekļu svētki un, kurš papildināts ar paša skolēna bildēm, noteikti iepriecinās! Kalendārā skolēnam būs ērti apskatīt savas ārpusskolas nodarbības, būs vieglāk un interesantāk apgūt datumus, mēnešus, plānot savu laiku.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē