• Veido piena banku kopā ar Kidsmed

    Reklāmraksts
    18. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Krūts piens ir vislabākais mazulim, tāpēc ir vērtīgi veidot piena rezerves jeb piena banku, lai bērns varētu saņemt mammas pienu pat tad, ja viņai jādodas prombūtnē vai zīdīšana uz laiku nav iespējama kaut kādu iemeslu dēļ. Kidsmed piedāvā mammai vislabākos palīgus zīdīšanā!

    Labākais krūts piena pumpis 4. gadu pēc kārtas

    Lola&Lykke viedais krūts piena pumpis saņēmis Mother&Baby Awards zelta apbalvojumu četrus gadus pēc kārtas, kā arī ir viens no ieteiktākajiem Latvijā gan māmiņu, gan zīdīšanas konsultantu vidū.

    • Elektriskais krūts piena pumpis ar 15 dažādiem klīniski testētiem režīmiem – 6 stimulēšanas un 9 atslaukšanas. Pumpis atceras visbiežāk izmantotos režīmus un nākamajās reizēs jau automātiski tos izmanto!
    • Kluss un bezvadu. Ar 2 stundu darbības akumulatoru māmiņa var diskrēti atslaukt pienu jebkur.
    • Maināmas piltuves. Lai veiksmīgi atslauktu krūts pienu, ir ļoti svarīgi, lai būtu īstais piltuves izmērs un krūts piena pumpim varētu piltuves nomainīt. Jāpiemin, ka pat abām krūtīm var būt dažādi izmēri! Lola&Lykke piltuves ir pieejamas 21 mm, 24 mm un 27 mm izmēros.
    • Savienojams ar krūts piena uzglabāšanas maisiņiem. Izmantojot adapteri, maisiņu var pievienot krūts piena pumpim un atslaukt pienu uzreiz maisiņā, nekādas pārliešanas! Tāpat maisiņu var savienot ar pudelītes uzgali un pabarot mazuli. Ja maisiņu plānots likt ledusskapī vai saldētavā, tad uz tā var uzrakstīt atslaukšanas datumu.

    Natural Flow pudelīte

    Lola&Lykke pudelīti, kura ir komplektā ar krūts piena pumpi, var iegādāties atsevišķi, tāpat arī pudelītes uzgaļus, mazulim augot – tie ir pieejami 0M+, 3M+ un 6M+ vecumiem. 180 ml tilpuma pudelīte ir ergonomiskas formas ērtākai turēšanai un ar pretkoliku vārstu!

    2in1 gēla spilventiņi – kompreses

    Kidsmed 2in1 gēla spilventiņi krūtīm ir mīksta un elastīga krūšu komprese, pildīta ar gēla pērlēm. Spilventiņi ir atkārtoti lietojami, universāla izmēra un tos var izmantot gan vēsus, gan siltus. Atdzesētus tos var izmantot, lai atvieglotu sāpes, piemēram, piena sastrēguma laikā, savukārt uzsildīti noderēs, lai veicinātu piena veidošanos un plūsmu. Jāpiemin, ka spilventiņi noderēs arī citos gadījumos, kad nepieciešama siltā vai vēsā komprese.

    Kidsmed gēla spilventiņi lieliski sader kopā ar Lola&Lykke krūts piena pumpi! Caur pumpja plāno un elastīgo piltuvi ļoti labi plūst uzsildītās kompreses siltums un atslaukšanas laikā tiks veicināta piena plūsma.

    Vairākkārt izmantojamie krūšu ieliktņi

    Dabīgā bambusa krūšu ieliktnīši ir antibakteriāli, bez smaržas, mīksti un uzsūcoši. Par piena noplūdēm vairs nebūs jāuztraucas ar trīs aizsargslāņiem – necaurlaidīgo ārējo slāni, absorbējošo vidējo un īpaši mīksto iekšpusi, kas uzturēs ādu svaigu un sausu. Delikātai ādai būs īpaši piemērots bambusa nekairinošais materiāls kombinācijā ar 3D elpojošo tehnoloģiju.

    Krūts piena pumpja uzglabāšanas un dzesēšanas soma

    Ja krūts pienu jāatslauc ceļā vai citviet ārpus mājām, tad atslaukto pieniņu vēsu un svaigu līdz pat 6 stundām var uzturēt Lola&Lykke krūts piena pumpja pārnēsāšanas un dzesēšanas somā! Tajā ietilps gan atslauktais piens pudelītē vai piena uzglabāšanas maisiņos, gan piena pumpis un piederumi – lai piena atslaukšana ārpus mājām būtu māmiņai maksimāli ērta.

    Saņemiet 20% atlaidi VISIEM PRODUKTIEM Kidsmed klāstā ar kodu MAMMA līdz pat 31.05.2024. - www.kidsmed.lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē