• Notirgo eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas pasniegtu dāvanu

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    15. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Izsoļu namos tirgot ar eksprezidentiem saistītus priekšmetus ir topā, un nesen pārdota Vairas Vīķes-Freibergas reiz pasniegta dāvana.

    Marta vidū izsoļu nama «VITBER Art & Antiques» mājaslapā tika piedāvāts stikla un metāla galda pulkstenis ar gravējumu «Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga». Tā sākumcena bija vien 70 eiro.

    Vai tādai mantai maz ir kāda saistība ar eksprezidenti? Izsoļu nama pārstāvis žurnālam «Privātā Dzīve» atzina, ka šaubām nav pamata, jo eksperti rūpīgi pārbauda katru priekšmetu, kas nonāk izsolē. «Pulkstenis ir saistīts ar Vairu Vīķi-Freibergu. To eksprezidente kādam cilvēkam pasniegusi dāvanā,» nevēloties nosaukt pulksteņa pārdevēju, bilda izsoļu nama pārstāvis.

    Četru dienu ilgajā izsolē pulksteņa cena pieauga līdz 150 eiro. Kas to iegādājās, tiek paturēts noslēpumā. Žurnāls Valsts prezidenta kancelejā noskaidroja, ka šādus pulksteņus Vaira Vīķe-Freiberga prezidentes pilnvaru laikā pasniedza kā reprezentācijas dāvanas vizītēs. Cik tādu pasniegts, ziņu neesot.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē