Medus piparkūkas

Piparkūkas
4. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Medus piparkūkas
Medus piparkūkas
Iesaka Ilze Šteina, konditorejas Mazā kaņepe konditore. "Šīs piparkūkas ir īpašas ar to, ka ir mīkstas, maigas un labi sader ar kādu pašu salasītu tēju, kurai pievienots medus."
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
1 vērtējums
0/5

Kā gatavo cukuru dedzināto?
Iesaka ILZE ŠTEINA:
«Ņem katliņu – tik lielu, lai cukurs nevar pārskriet pāri. Ieber cukuru, liek uz plīts un karsē, ik pa laikam apmaisot. Pamazām cukurs kļūst tumšs. Cukuram jābūt diezgan tumšam – no tā cik tumšu cukuru būsim sadedzinājuši, ir atkarīga piparkūku krāsa. Kad cukurs ir pietiekami dedzināts, ņem siltu ūdeni. Ja būs auksts ūdens, cukurs ļoti sprakšķēs laukā un var applaucēties. Ūdeni pamazām lej klāt cukuram. Tad nedaudz pavāra un ņem katliņu nost no uguns. Dedzinātais cukurs ir gatavs.»

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+