Kārtainais pankūku pīrāgs

Pankūkas
15. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kārtainais pankūku pīrāgs recepte
Kārtainais pankūku pīrāgs ir īsts svētku ēdiens (protams, to var ēst jebkurā citā gada dienā) – tas ir sātīgs un bagātīgs, bet jārēķinās, ka tā gatavošana prasa pietiekami daudz laika.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Vidējas

Kartupeļu kārta (1. kārta)

  1. Novāra mizotus kartupeļus.
  2. Sastampā vai samaļ gaļasmašīnā.
  3. Sajauc ar sasmalcinātu un viegli apceptu sīpolu, pievieno sāli un piparus.

Akniņu kārta (2. kārta)

Puravu un olu kārta (3. kārta)

  1. Olas novāra un sakapā, puravu smalki sagriež un uz pannas eļļā sasautē.
  2. Sajauc, pievieno sāli un piparus.

Šampinjonu kārta (4. kārta)

 

Kārto pīrāgu

  1. Dziļā karstumizturīgā traukā (vislabāk kūkas formā) vienu virs otras ieklāj 2 pankūkas.
  2. Tās pārklāj ar pusi kartupeļu masas. Uz tās liek vienu pankūku, kam pāri klāj akniņu kārtu.
  3. Tad atkal liek pankūku, ko apziež ar puravu un olu masu. Tad pankūku ar šampinjonu kārtu, pankūku ar atlikušo kartupeļu kārtu, kuru pārklāj ar divām pankūkām.
  4. Kārtojumu cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 minūtes.
  5. Pasniedz ar skābu krējumu un kapātiem lociņiem.

 

Izmēģini arī torti no kartupeļu pankūkām.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs