Baltkrievu draņiki ar mačanku: kartupeļu pankūkas ar gaļas, sīpolu un saldā krējuma mērci

Pankūkas
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
10. decembris, 2020
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Draņiki ar mačanku
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Draņiki ar mačanku
Zeltainās kartupeļu pankūkas ar saldā krējuma mērci no baltkrievu tradicionālās virtuves lieliski iederēsies arī Latvijas ziemas rītos un vakaros!
Sarežģītība
Zema
Personas
6 pankūkas
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
40m

 

Mačankai:

  1. Sagriež mazos kubiņos cūkgaļas krūtiņu.
  2. Uz smalkās rīves sarīvē sīpolus.
  3. Gaļu un sīpolus liek pannā bez eļļas, pielej mazliet ūdens, pieber sāli un piparus.
  4. Tvaicē aptuveni 20 minūtes. Pieber ēdamkaroti kviešu miltu un samaisa.
  5. Pievieno saldo krējumu, apmaisa un, regulāri maisot, tvaicē uz nelielas uguns vēl aptuveni 20 minūtes.
  6. Pārlej mačanku atbilstošā trauciņā un ēd kopā ar draņikiem.

! Ja nevēlies, lai kartupeļu pankūkām sarīvētie kartupeļi kļūst pelēki, pankūku mīklai jāpievieno smalki sarīvēts liels sīpols.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+