• Baltkrievu draņiki ar mačanku: kartupeļu pankūkas ar gaļas, sīpolu un saldā krējuma mērci

    Pankūkas
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    10. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Draņiki ar mačanku
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Draņiki ar mačanku
    Zeltainās kartupeļu pankūkas ar saldā krējuma mērci no baltkrievu tradicionālās virtuves lieliski iederēsies arī Latvijas ziemas rītos un vakaros!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    6 pankūkas
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    40m

     

    Mačankai:

    1. Sagriež mazos kubiņos cūkgaļas krūtiņu.
    2. Uz smalkās rīves sarīvē sīpolus.
    3. Gaļu un sīpolus liek pannā bez eļļas, pielej mazliet ūdens, pieber sāli un piparus.
    4. Tvaicē aptuveni 20 minūtes. Pieber ēdamkaroti kviešu miltu un samaisa.
    5. Pievieno saldo krējumu, apmaisa un, regulāri maisot, tvaicē uz nelielas uguns vēl aptuveni 20 minūtes.
    6. Pārlej mačanku atbilstošā trauciņā un ēd kopā ar draņikiem.

    ! Ja nevēlies, lai kartupeļu pankūkām sarīvētie kartupeļi kļūst pelēki, pankūku mīklai jāpievieno smalki sarīvēts liels sīpols.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē