Tīģergarneļu voks mājas gaumē

Austrumnieciskas garšas
8. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Tīģergarneļu voks mājas gaumē recepte
Šāds voks, arī parastajā pannā gatavots, ir ļoti, ļoti aromātisks un garšīgs.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

PADOMI

  • Nepārtraukti jāuzmana dārzeņu cepšana. Tie maisot jācep uz lielas liesmas pavisam nedaudz, lai tie vēl ir stingri un kraukšķīgi. Tā kā tie vēl tiks karsēti karstajā mērcē, tie kļūs vēl mīkstāki. Tad garša vokam būs sulīga un aromātiska, tas būs arī ļoti krāsains. Ja dārzeņus izceps par daudz, tie vairāk līdzināsies sautējumam, zaudēs burvīgo konsistenci un arī krāsu un tas nebūs tāds, kādu vēlamies.
  • Nokāstas nūdeles stāvot var salipt, tādēļ tās labāk vārīt pēc dārzeņu apcepšanas vai arī tas jādara paralēli cepšanai.

Lasi citur

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs