• Tīģergarneļu voks mājas gaumē

    Austrumnieciskas garšas
    8. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tīģergarneļu voks mājas gaumē recepte
    Tīģergarneļu voks mājas gaumē recepte
    Šāds voks, arī parastajā pannā gatavots, ir ļoti, ļoti aromātisks un garšīgs.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    PADOMI

    • Nepārtraukti jāuzmana dārzeņu cepšana. Tie maisot jācep uz lielas liesmas pavisam nedaudz, lai tie vēl ir stingri un kraukšķīgi. Tā kā tie vēl tiks karsēti karstajā mērcē, tie kļūs vēl mīkstāki. Tad garša vokam būs sulīga un aromātiska, tas būs arī ļoti krāsains. Ja dārzeņus izceps par daudz, tie vairāk līdzināsies sautējumam, zaudēs burvīgo konsistenci un arī krāsu un tas nebūs tāds, kādu vēlamies.
    • Nokāstas nūdeles stāvot var salipt, tādēļ tās labāk vārīt pēc dārzeņu apcepšanas vai arī tas jādara paralēli cepšanai.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē