Akmeņasaris sāls mētelītī

Valentīndiena
7. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Akmeņasaris sāls mētelītī recepte
Goda vietas cienīgs svētku galda ēdiens. Neticami, cik maz sastāvdaļu vajag, lai zivs izdotos tik garda.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas

 

Zivij der klāt arī spināti un redīsu salāti.

  1. Ja gatavojam ziemas spinātus, tie uz divām sekundēm jāblanšē karstā ūdenī.
  2. Redīsus un citrona miziņu sarīvē, pielej nedaudz citrona sulas un olīveļļas un visu sacep uz pannas.
  3. Ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm, pārkaisa nedaudz sāls un brūnā cukura un liek ar sviestu ieziestā cepešpannā karamelizēties.

 

IETEIKUMI!

  • Ja vēlas ieturēt Kanāriju salu akcentu, piedevās akmeņasarim der pagatavot papas arrugadas, kas spāņu valodā nozīmē dusmīgie kartupeļi.
    Tie ir ļoti stiprā sālsūdenī (divas milzīgas saujas jūras sāls) vārīti nelieli jaunie kartupeļi ar visu mizu.
  • Nesabojājiet zivs dabisko garšu ar liekām garšvielām, svarīgi to arī nepārcept.
  • Ja nav pieejams akmeņasaris vai dorada šā ēdiena klasiskajā variantā, var izmantot arī svaigu vietējo zandartu. Vienīgi jārēķinās, ka zandarts ir liesa zivs un, to cepot par ilgu, ātri var kļūt sausa.

 

Lasi citur

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs