• Akmeņasaris sāls mētelītī

    Valentīndiena
    7. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Akmeņasaris sāls mētelītī recepte
    Akmeņasaris sāls mētelītī recepte
    Goda vietas cienīgs svētku galda ēdiens. Neticami, cik maz sastāvdaļu vajag, lai zivs izdotos tik garda.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Zivij der klāt arī spināti un redīsu salāti.

    1. Ja gatavojam ziemas spinātus, tie uz divām sekundēm jāblanšē karstā ūdenī.
    2. Redīsus un citrona miziņu sarīvē, pielej nedaudz citrona sulas un olīveļļas un visu sacep uz pannas.
    3. Ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm, pārkaisa nedaudz sāls un brūnā cukura un liek ar sviestu ieziestā cepešpannā karamelizēties.

     

    IETEIKUMI!

    • Ja vēlas ieturēt Kanāriju salu akcentu, piedevās akmeņasarim der pagatavot papas arrugadas, kas spāņu valodā nozīmē dusmīgie kartupeļi.
      Tie ir ļoti stiprā sālsūdenī (divas milzīgas saujas jūras sāls) vārīti nelieli jaunie kartupeļi ar visu mizu.
    • Nesabojājiet zivs dabisko garšu ar liekām garšvielām, svarīgi to arī nepārcept.
    • Ja nav pieejams akmeņasaris vai dorada šā ēdiena klasiskajā variantā, var izmantot arī svaigu vietējo zandartu. Vienīgi jārēķinās, ka zandarts ir liesa zivs un, to cepot par ilgu, ātri var kļūt sausa.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē