Gardie pīrādziņi ar biezpienu un zaļumiem

Lociņi, spināti un citi zaļumi lieliski papildinās pīradziņu biezpiena pildījumu.
Pīrādziņi
Daina Lapiņa
19. augusts

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
15
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
1st
  • Lociņus sagriež, arī spinātus rupji sagriež, var pievienot vēl citus zaļumus pēc patikas, liek pannā sakarsētā sviestā un apmaisot cep, līdz tie kļuvuši mīksti un saplakuši. No pannas noņem, padzesē un nospiež lieko šķidrumu.
  • Biezpienu sajauc ar krējumu, olu, sāli, pipariem, iemaisa ceptos zaļumus.
  • Mīklas plāksnītes atlaidina, katru sagriež trijās daļās, nedaudz parullē, lai izveidotos kvadrāti. Uz katra liek daļu biezpiena un zaļumu masas, divas blakus esošās malas pārziež ar olu, tām piespiež pārējās divas, kas pārliektas pāri pildījumam. Lai malas turētos ciešāk kopā, tās saspiež ar dakšiņas zaru galiem.
  • Pīrādziņus liek pannā uz cepamā papīra, pārziež ar olu, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes zeltainus.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs