• Šobrīd

    weather img

    Rīga -3°C Mākoņains, DA vējš, 2.57 m/s

    Gardie pīrādziņi ar biezpienu un zaļumiem

    Pīrādziņi
    Daina Lapiņa
    19. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pīrādziņi
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Pīrādziņi
    Lociņi, spināti un citi zaļumi lieliski papildinās pīradziņu biezpiena pildījumu.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    15
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    1st
    1 vērtējums
    5/5
    • Lociņus sagriež, arī spinātus rupji sagriež, var pievienot vēl citus zaļumus pēc patikas, liek pannā sakarsētā sviestā un apmaisot cep, līdz tie kļuvuši mīksti un saplakuši. No pannas noņem, padzesē un nospiež lieko šķidrumu.
    • Biezpienu sajauc ar krējumu, olu, sāli, pipariem, iemaisa ceptos zaļumus.
    • Mīklas plāksnītes atlaidina, katru sagriež trijās daļās, nedaudz parullē, lai izveidotos kvadrāti. Uz katra liek daļu biezpiena un zaļumu masas, divas blakus esošās malas pārziež ar olu, tām piespiež pārējās divas, kas pārliektas pāri pildījumam. Lai malas turētos ciešāk kopā, tās saspiež ar dakšiņas zaru galiem.
    • Pīrādziņus liek pannā uz cepamā papīra, pārziež ar olu, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes zeltainus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+