Kartupeļu salāti ar siļķes, dārzeņu tītenīšiem

9. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kartupeļu salāti ar siļķes, dārzeņu tītenīšiem recepte
Kartupeļu salāti ar siļķes, dārzeņu tītenīšiem recepte
Sātīgi, pikanti un veselīgi salāti.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

 

Noderīgi!
● Labāk izvēlēties siļķu filejas etiķa marinādē, nevis eļļā, – tās būs gan liesākas, gan izvairīsies no neskaidras izcelsmes eļļas. Reizēm ražotāji precīzi norāda eļļas veidu, piemēram, ka izmantota rapšu eļļa, citreiz redzama vien norāde – augu eļļa.
● Ja pērc siļķu filejas eļļā, pirms lietošanas eļļu vajadzētu notecināt, noslaucīt papīra dvielī, vai pat filejas paturēt brīdi uz tā, lai liekā eļļa vēl vairāk notek.
● Sālītas siļķes apmēram pusstundu ieteicams pamērcēt ūdenī, lai atbrīvotos no pārliekā sāls daudzuma.
● Rolmopšiem un siļķu filejām pirms ēšanas vajadzētu novilkt ādu.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+