• Šobrīd

    weather img

    Rīga +21°C Skaidrs, D vējš, 2.06 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Marinētas garneles

    Garneles
    Daina Lapiņa
    10. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinētas garneles
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Marinētas garneles
    Eleganta, viegla uzkoda. Sulīgas, viegli iemarinētas, drusku pikantas garneles uz kraukšķīga grauzdiņa būs ideāls kompanjons pie vīna vai viegla kokteiļa glāzes. Dāmas būs sajūsmā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    2st
    Kopējais laiks
    2st 15m

     

    • Garneles atlaidina, lieko ūdeni nolej.
    • Visas pārējās sastāvdaļas sajauc, liek klāt garnelēm.
    • Iemaisa, liek ledusskapī vismaz uz divām stundām, labāk ilgāk, bet ne vairāk kā uz 24 stundām.
    • Pirms servēšanas no marinādes izņem, var likt pie dārzeņu salātiem, uz krekeriem, uzkost tāpat ar citrona vai laima šķēlīti.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+