• Šobrīd

    weather img

    Rīga -16°C

    Tavs uzticamais atbalsts

    Ātrā lazanja pannā

    Lazanjas
    19. novembris, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Lazanja pannā
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Lazanja pannā
    Lazanja darba dienas vakariņās? Jā, turklāt pagatavojama vienā pannā – vienkārši un bez netīro trauku kaudzes!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    40m
    1 vērtējums
    5/5
    • Pannā sakarsētā eļļā sasmalcināta sīpola gabaliņus apmaisot cep caurspīdīgus.
    • Pievieno saberztus ķiplokus, īsu brīdi vēl cep, tad iemaisa malto gaļu, sāli, piparus un šķipsniņu čili pārslu.
    • Apmaisot cep, līdz gaļa ir mainījusi krāsu, vairs nav sarkana.
    • Gaļu pārklāj ar gabalos salauztām lazanjas plāksnēm, pārlej tomātu mērci un konservētos tomātus, pielej arī apmēram trešdaļu glāzes ūdens.
    • Uzvāra, karstumu samazina un, reizēm apmaisot, visu sautē aptuveni 20 minūtes, līdz lazanjas plākšņu gabali ir mīksti.
    • Iemaisa saldo krējumu, pēc vajadzības sāli, piparus un čili pārslas, virsū liek gabalos sadalītu mocarellas sieru.
    • Pannai uzliek vāku, noņem no uguns un ļauj sieram nedaudz pakust. Pārliek ar bazilika lapiņām un pasniedz.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+