Ātrā lazanja pannā

Lazanjas
19. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lazanja pannā
Foto: Andrejs Nikiforovs
Lazanja pannā
Lazanja darba dienas vakariņās? Jā, turklāt pagatavojama vienā pannā – vienkārši un bez netīro trauku kaudzes!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
40m
  • Pannā sakarsētā eļļā sasmalcināta sīpola gabaliņus apmaisot cep caurspīdīgus.
  • Pievieno saberztus ķiplokus, īsu brīdi vēl cep, tad iemaisa malto gaļu, sāli, piparus un šķipsniņu čili pārslu.
  • Apmaisot cep, līdz gaļa ir mainījusi krāsu, vairs nav sarkana.
  • Gaļu pārklāj ar gabalos salauztām lazanjas plāksnēm, pārlej tomātu mērci un konservētos tomātus, pielej arī apmēram trešdaļu glāzes ūdens.
  • Uzvāra, karstumu samazina un, reizēm apmaisot, visu sautē aptuveni 20 minūtes, līdz lazanjas plākšņu gabali ir mīksti.
  • Iemaisa saldo krējumu, pēc vajadzības sāli, piparus un čili pārslas, virsū liek gabalos sadalītu mocarellas sieru.
  • Pannai uzliek vāku, noņem no uguns un ļauj sieram nedaudz pakust. Pārliek ar bazilika lapiņām un pasniedz.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+