• Lucavsalā sāksies festivāls «Positivus»

    Pasākumi
    Ziņu aģentūra LETA
    14. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: Paula Čurkste / LETA
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Lucavsalā šodien sāksies mūzikas festivāls «Positivus», kas turpināsies arī sestdien, 15. jūlijā.

    Pasākuma rīkotāju ieskatā, īpaša uzmanība festivālā veltāma diviem māksliniekiem – hiphopa producentam, autoram un dīdžejam Metro Boomin, kura jaunākais albums ir viens no klausītākajiem pasaulē, kā arī solistam un dziesmu autoram Semam Smitam. Festivāla galvenais mākslinieks Smits uz festivālu ieradīsies 53 cilvēku sastāvā. Mūziķa grupas sastāvā ir daudz mūziķu, dziedātāju un dejotāju.

    Festivāla pirmajā dienā uz galvenās skatuves – LMT Stage – uzstāsies Emotional Oranges, EarthGang, J.I.D un Metro Boomin. Savukārt uz Positivus otras lielākās skatuves – Lāčplēsis Stage – šodien uzstāsies Bel Tempo, Elīza Legzdiņa, Banda Banda, Tomijs Kešs un Miks Galvanovskis.

    Paredzēts, ka uz Evolution Stage šodien uzstāsies Grēta, MC Apšaude, Marko & Hotte, Patrisha, Vēstnieks, Laika suns un Aminata. Pagājušā festivāla viena no populārākajām zonām bija Jim Beam Silent Disco. Šodien tajā uzstāsies DJ Reinis Kārlis Rutkis, DJ Kārlis Zariņš, DJ Inga Zeile, DJ Artūrs Pudāns, DJ Kārlis Ķilkuts un DJ All-viss. Tāpat festivālā gaidāmi Comedy Latvia stand-up komiķu priekšnesumi.

    Savukārt sestdien uz LMT Stage kāps Gustavo, alt-J un Smits, bet uz Lāčplēsis Stage uzstāsies Martas asinis, Wiesulis, Anna B Savage, Sleaford Mods un Little Big. Gaidāms, ka sestdien uz Evolution Stage uzstāsies Perestroika, Vultura, Hunn, I Mean Love, Zeļģis, Fiņķis un Mauku sencis & Grandmaster Neons, savukārt zonā Jim Beam Silten Disco mūziku atskaņos DJ Reinis Kārlis Rutkis, DJ Inga Zeile, DJ Artūrs Pudāns, DJ Rojs Rodžers, DJ Kārlis Zariņš, DJ Rudd un DJ Aspirīns. Arī festivāla noslēdzošajā dienā festivāla apmeklētājus izklaidēs Comedy Latvia stand-up komiķi.

    Positivus festivāla teritorija apmeklētājiem šodien būs atvērta no plkst.14 līdz plkst.3, bet sestdienas, 15. jūlija, – no plkst.12 līdz 3.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē