• Kuldīgā notiks Demokrātijas festivāls

    Pasākumi
    Ziņu aģentūra LETA
    26. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: Wikimedia
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Kuldīgas pilsētas dārzā 28.jūlijā un 29.jūlijā notiks Demokrātijas festivāls, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Maija Jankovska.

    Festivāls iecerēts kā demokrātijas svētki, kas nozīmē, ka jebkuram interesentam tiek dota iespēja eksperimentēt ar dažādiem pasākumu formātiem, kuru mērķis ir palīdzēt attīstīt prasmes, kas noderīgas, dzīvojot demokrātiskā sabiedrībā, pievērst uzmanību sabiedrībā aktuālām tēmām un svinēt svētkus par godu demokrātijai, klāsta tā rīkotāji.

    Festivālu atklās sarunu vakars Demokrātijas kafejnīca, kurā apmeklētāji pēc nejaušības principa tiks sēdināti pie galdiņiem, lai kāda slepenā viesa vadībā risinātu sabiedrībā aktuālas tēmas. Notiks izrāde Deķis, kas radīta pēc Latvijas Satversmes motīviem. Tas būs foruma teātris, kas ļaus pašiem apmeklētājiem uzvest nelielas etīdes, lai meklētu risinājumus dažādām ikdienas situācijām.

    Tāpat iecerētas demokrātijas spēles, diskusijas, pikniks, dzīvā bibliotēka, un darbosies mantu maiņas punkts. Festivālā tiks izspēlēta tiesas prāva, kur uz apsūdzēto sola tiks sēdināta demokrātija. Būs dažādas darbnīcas un aktivitātes bērniem. Noslēgumā paredzēta Demokrātijas diskotēkā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē