• Kariņš devies pusotru nedēļu ilgā atvaļinājumā

    Politika
    Ziņu aģentūra LETA
    19. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Paula Čurkste / LETA
    Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) no šodienas devies atvaļinājumā, liecina informācija oficiālajā izdevumā Latvijas Vēstnesis.

    Ikgadējā atvaļinājumā Kariņš atradīsies no 19. līdz 28.jūlijam. Kā aģentūru LETA informēja Kariņa birojā, Ministru prezidents prombūtnes laikā turpinās sekot līdzi aktuālajiem notikumiem gan Latvijā, gan pasaulē, lai nepieciešamības gadījumā nekavējoties atgrieztos pie amata pienākumu pildīšanas.

    Ņemot vērā, ka Kariņš patlaban pilda arī ārlietu ministra pienākumus, viņa prombūtnes laikā aizvietotājiem būs jāpilda papildu divu amatu pienākumi.

    Līdz 23. jūlijam par Ministru prezidenta, ārlietu ministra pienākumu izpildītāju Kariņš iecēlis izglītības un zinātnes ministri Andu Čakšu (JV), bet no 24. jūlija līdz 28. jūlijam – labklājības ministri Eviku Siliņu (JV).

    Brīvdienās dosies arī vairāki ministri. Iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS) atvaļinājumā atradīsies no 24. jūlija līdz 6. augustam, finanšu ministrs Arvils Ašeradens – līdz 28. jūlijam, klimata un enerģētikas ministrs Raimonds Čudars – no 24. jūlija līdz 30. jūlijam, veselības ministre Līga Meņģelsone – no 24. jūlija līdz 30. jūlijam, aizsardzības ministre Ināra Mūrniece – no 24.jūlija līdz 3.augustam, bet vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks – no 24. jūlija līdz 4. augustam.

    Kā ziņots, nākamā valdības kārtējā sēde paredzēta tikai 8.augustā, līdz tam nepieciešamības gadījumā sēdes sasaucot rakstveida procesā vai sasaucot ārkārtas sēdes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē