• Atvērto durvju dienas cilvēkiem ar invaliditāti

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    9. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Līdz 31. martam visā Latvijā notiks Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotās ikgadējās atvērto durvju dienas uzņēmumos cilvēkiem ar invaliditāti. Pasākuma mērķis ir veicināt darba meklētāju ar invaliditāti iekļaušanos darba tirgū un sniegt atbalstu darba devējiem nepieciešamo darbinieku piesaistē.

    Pasākumu laikā darba meklētāji ar invaliditāti tiekas ar uzņēmumu un iestāžu pārstāvjiem, lai darba vidē klātienē vai videokonferenču platformā Zoom iepazītu nodarbinātības iespējas. Uz tikšanos ar darba devējiem aicināti gan NVA reģistrētie, gan nereģistrētie darba meklētāji ar invaliditāti.

    Informācija par aktuālajiem pasākumiem un darba devēju piedāvājumi visa mēneša laikā tiks publicēti un regulāri aktualizēti NVA tīmekļa vietnes sadaļā Atvērto durvju dienas uzņēmumos personām ar invaliditāti. 

    NVA arī atgādina, ka aģentūrā reģistrētie cilvēki ar invaliditāti, uzsākot darba attiecības uz nenoteiktu laiku, darba attiecību sākumposmā var pieteikties NVA surdotulka, atbalsta personas vai ergoterapeita pakalpojuma saņemšanai. Detalizētāka informācija par NVA atbalstu, uzsākot darba attiecības uz nenoteiktu laiku, atrodama NVA vietnes sadaļā Atbalsts darba attiecību uzsākšanai. 

    Ja darba meklētājiem nepieciešama palīdzība CV sagatavošanā, NVA aicina pieteikties dalībai tiešsaistes vai klātienes karjeras konsultācijā NVA filiālē.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē