• Latvijas Jūras medicīnas centrā pieejama Modernākā Magnētiskās Rezonanses iekārta ar Mākslīgo Intelektu

    Reklāmraksts
    14. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Latvijas Jūras medicīnas centrā ir pieejama modernākā 3 Teslu Magnētiskās Rezonanses iekārta ar Mākslīgo Intelektu, kas piemērota ne tikai pieaugušajiem bet arī bērniem.

    Latvijas Jūras medicīnas centrā darbu sāk modernākā GENERAL ELECTRIC Healthcare 3 Teslu Premium klases optiskā veida magnētiskās rezonanses iekārta SIGNA Pioneer AIR IQ Edition, kas īpaši izceļas ar precīzu un ātru darbību.

    Latvijas Jūras medicīnas centrs ir lielākā privātā ārstniecības iestāde Latvijā, kura spēj nodrošināt visa veida veselības aprūpes pakalpojumus vienuviet. Sākot no profilaktiskām pārbaudēm, diagnostikas un ārstēšanas līdz pat vissarežģītākajām operācijām un rehabilitācijai.

    Latvijas Jūras medicīnas centram ir ļoti sena vēsture, bet esošajā formā tas ir kopš 1998.gadā. Visu šo laiku tas ir attīstījies tā, lai tajā būtu labākie speciālisti un modernākās iekārtas.

    Medicīnā ļoti svarīgi ir savlaicīgi un precīzi uzstādīt diagnozi, lai var uzsākt ārstēšanu. Tādēļ Latvijas Jūras medicīnas centrs ir papildinājis savu pakalpojumu klāstu ar modernāko Premium klases Trīs Teslu Magnētiskās rezonanses iekārtu, kas aprīkota ar Mākslīgo intelektu.

    • Komforta un modernāko tehnoloģiju apvienojums

    Šī jaunās paaudzes trīs Teslu Magnētiskās rezonanses iekārta ir mūsdienu tehnoloģiju sasniegums, kas apvieno svarīgākās pacienta vēlmes – komfortu un labsajūtu izmeklējuma laikā un augstas kvalitātes izmeklējuma rezultātus, kas ļauj ātri, precīzi un efektīvi noteikt diagnozi un uzsākt ārstēšanu.

    • Ātra izmeklējuma uzsākšana

    Pateicoties Komforta pozicionēšanas funkcijai, ir maksimāli saīsināts sagatavošanās laiks izmeklējuma uzsākšanai.

    • Izmeklējums kā atpūtas brīdis

    Iekārtas iekšpusē ir plašs korpuss, kas nodrošina pacientiem vēl vairāk vietas un mazāk satraukumu izmeklējuma laikā. Savukārt, plašais galds, kas var tikt nolaists zemu grīdai, būtiski atvieglo pacientiem uzkāpšanu un nokāpšanu, kas ir ļoti svarīgi pacientiem traumu un kustību ierobežojumu gadījumos.

    • Elpo brīvi izmeklējuma laikā

    Attēlu veidošanas programmas un uzlaboto kustību korekcijas programmatūra pielāgojas pacienta kustībām, kā rezultātā ir iespējama pilnībā brīvi elpojoša pacienta ķermeņa  attēlu veidošana. Tas ne tikai atvieglo pacientiem izmeklējuma procedūru, bet arī nodrošina attēla kvalitāti pat vissarežģītākajās situācijās.

    • Neinvazīvas procedūras

    Speciāla tehnoloģija jaunajā iekārtā nodrošina kvantitatīvu perfūzijas novērtējumu bez starojuma vai injekcijas. Papildus tam, ir iespējams iegūt 3D attēlus ar visu aknu pārklājumu. Tas nodrošina neinvazīvu, kvantitatīvu triglicerīdu tauku satura novērtējumu aknās, kas var palīdzēt diagnostikā. Turklāt ir pieejami arī bez kontrasta angiogrāfijas risinājumi.

    • Ātri un kvalitatīvi izmeklējumi

    Pateicoties mākslīgajam intelektam, izmeklējuma laiks saīsinās par 40% līdz 60%. Izmantojot mākslīgo intelektu, uzlabojas arī izmeklējuma rezultātā iegūto attēlu izšķiršanas spēja.

    • Precīza vēdera un mazā iegurņa izmeklēšana  

    Vēdera izmeklēšanai tiek izmantota jaunākās tehnoloģijas radiofrekvences spole, kas ir vieglāka, un veic kvalitatīvākus izmeklējumus. Jaunajā iekārtā ir uzlabota vēdera dobuma un mazā iegurņa orgānu patoloģijas diagnostika. Pateicoties speciālām tehnoloģijām, bez papildus ierīcēm vēdera dobuma un mazā iegurņa izmeklējuma laikā tiek sinhronizēts elpošanas kustību un attēlu veidošanas process, kas novērš artefaktu rašanos. Tādējādi ir iespējams veikt arī precīzus ginekoloģiskos izmeklējumus sievietēm un prostatas izmeklējumus vīriešiem.

    • Izmeklējumi arī kaulaudiem

    Jaunā Magnētiskās rezonanses iekārta nodrošina arī kvalitatīvu kaulaudu izmeklēšanu. Turklāt, var izmeklēt arī pacientus, kuriem ir metāliski implanti, kas ir būtiski visu pacientu precīzā diagnostikā. Tādējādi ir iespējams iegūt vienmērīgu attēlu kvalitāti visiem pacientiem.

    Neatliec veselību!

    Piesakies konsultācijai un uzlabo dzīves kvalitāti!

    Tālrunis: 67 889 000

    AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs”

    E-pasts: [email protected]

    Profesionalitāte un individuāla pieeja – https://ljmc.lv

    Adrese: Patversmes iela 27, Rīga, LV-1005

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē