• Jaunākā Reserved kolekcija – diskrētais džinsa šarms

    Reklāmraksts
    19. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jaunākās Reserved džinsa kolekcijas iedvesmas avots ir stilīgā pagātne – bohēmiskais, retro, reiva stils.

    Ir pagājuši 150 gadi, kopš izgudrots džinsa audums, un vairāk nekā pusgadsimts, kopš slavenā modes redaktore Diāna Vrīlenda (Diana Vreeland) pateica savu slaveno frāzi: “Zili džinsi ir skaistākā lieta kopš gondolas.” Vēl joprojām, arī mūsdienās, džinsi valda gan uz modes mēles, gan ielās. Tie ir arī Reserved jaunās kolekcijas galvenais elements. Sekojot globālajām ielu modes tendencēm, arī Reserved modelētāji iedvesmu smēlās modes vēsturē. Papildinot iepriekš mīlētos modeļus ar subkultūru iezīmēm, viņi ir radījuši modernu kolekciju ar atsaucēm uz septiņdesmitajiem un deviņdesmitajiem gadiem. Lai arī tā ir eklektiska, tomēr harmoniska.

     

    Sieviešu modeļiem ir izteikts vintage stils. Tas ir redzams gan piegriezumos, gan izvēlētajā krāsu paletē. Kolekcijā atradīsiet džinsus ar augsto jostasvietu un taisnām starām, mēteļus, kuros var ietīties, platas kleitas ar dziļiem šķēlumiem, īsus topus un īsas lielizmēra virsjakas. Kā jaunums tiek piedāvātas aizpogājamas džinsa kreklkleitas ar V veida izgriezumu, kas sasienamas virs vidukļa līnijas. Detaļām ir pievērsta liela uzmanība, izmantota deviņdesmito gadu estētika ar marmora rakstiem un krāsu pārejām no tumšākas uz gaišāku. Visā kolekcijā ir izmantotas krāsas, kas izskatās nedaudz pabalējušas – putekļaini pelēks, bāli dzeltens vai ziloņkaula. Retro stila piegriezumus papildina vintage stila modeļi, piemēram, velosipēdistu šorti, apspīlēti T-krekli un bikses ar čūskādas rakstu, kas uzjundī reiva noskaņas.  

    Savukārt vīriešiem veltītā kolekcija ir bagāta ar atsaucēm uz septiņdesmitajiem. Kolekcijas pamatelementi – šauras, tumši zilas džinsa bikses un gaiši zili krekli. Kolekcijā ir apģērba komplekti, kas viscaur darināti no džinsa auduma – redzēsiet komplektus, kas ir gan viscaur baltos toņos, gan miksēti dažādos džinsa krāsas toņos. Galvenais kolekcijas iedvesmas avots ir septiņdesmito gadu romantiskie vīriešu filmu tēli, kas pavada brīvdienas Itālijas piekrastē vai Francijas Rivjērā. Tieši tādēļ džinss ir miksēts ar krekliem retro stila rakstos, velveta jakām, kā arī baltiem un strīpainiem krekliem. Tēls tiek papildināts ar rakstainiem lakatiem, retro stila saulesbrillēm un ādas mokasīniem.

    Kolekcijas kampaņas iedvesmas avots ir amerikāņu fotogrāfa Viljama Eglestona (William Eggleston) darbi. Tā ir ieturēta retro stilā arī vietas ziņā – ar eksotiskiem skatiem, jūras piekrasti, melanholiskas noskaņas radīšanai ir izmantots modernisms interjerā. Nostalģiskā noskaņa lieliski raksturo pašu kolekciju: raupja, bet izsmalcināta. Smalka, bet seksīga. Vairāk: www.reserved.com

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē