• Reserved pavasaris zemes krāsās

    Reklāmraksts
    13. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Reserved atklāj savu 2019. gada pavasara sezonu ar dabīgiem zemes toņiem. Kolekcija rada ļoti modernu gaisotni ar retro pieskaņu. Unikālais ikdienas stils – modernisms, avangards, vintāža – tas ir Reserved pavasara apģērba modeļu virziens.

    Zīmola dizaineri iedvesmu smēlušies no krāšņajiem 70. gadiem un tā laika modes ikonām. Kolekcija ir vienkārša, bet ar strukturētām formām, tāpēc ir daudz taisnstūra vai A formas siluetu. Viss nedaudz asimetrisks un šķautņains. Kolekcijā ir bieži sastopamas atsauces uz sportu un sporta apģērbu no 90. gadiem, kas padara kolekciju diezgan praktisku. Šī oriģinālo iedvesmu kombinācija un unikālie griezumi ar praktisku dizainu ir zīmola pavasara kolekcijas būtība.

    Sieviešu kolekcija

    Dominē lielizmēra formas. Piemēram, lielizmēra midi kleitas un garas hipija stila tunikas līdz pat grīdai. Tās ir rotātas ar mežģīnēm, sietiem vai mākslinieciskiem akvareļu rakstiem. Platums tiek uzsvērts arī 3/4 garuma lina bikšusvārkos. Baltie krekli un svārki, gan taisnas formas, gan plisēti, tomēr saglabā vienotu, konisku siluetu.

    Kolekcijas galvenie akcenti tiek likti uz spilgtas krāsas mēteļiem – trencis Kanāriju dzeltenā vai ģeometriskas formas sinepju krāsā, kura griezumā ir atsauce uz 70. gadu modeļiem. Ikdienas akcentiem kolekcija piedāvā džinsus ar augsto jostasvietu, taisnstūra mini svārkus un V veida izgriezumus sulīgi spilgtajos neona toņos.

    Tie ir tikai daži piemēri, kā ir izmantotas spilgtās krāsas. Krāsu ziņā kolekcijā dominē dabīga, putekļaina krāsu palete, piemēram, brūna, dzintara, ziloņkaula un citrona. Etniski aksesuāri un rotas, kā, piemēram, apaļie pītie grozi, sietveidīgas iepirkumu somas vai somas ar pušķiem ir ideāls papildinājums ikvienam tērpam. Kā vēl vienu kolekcijas akcenta elementu var minēt Austrumu stila koka platformas sandales.  

    Vīriešu kolekcija

    Vīriešu līnijā galvenā loma ir ģeometrijai. Mēteļu formas ir taisnas, tas redzams gan krēmkrāsas trenčos, gan caurspīdīgos lietusmēteļos. Tas pats attiecas uz uzvalku biksēm, kas tiek piedāvātas kobalta zilā vai zāles zaļā krāsā. Ideālam un vienlaikus kontrastējošam efektam tās tiek kombinētas ar augsto apkakli, vienkāršiem rupja adījuma vai rakstainiem džemperiem. Kolekcijā spēcīgi tiek pieteikti krekli – tie ir spilgti balti, haki krāsā, gan ar rakstiem, gan īsām piedurknēm. Jakām ar apkaklēm ir nedaudz utilitārs raksturs, tās sasaucas ar 90. estētiku un stila vienkāršību.

    Tāpat arī džinsi – šosezon modē šauras un taisnas bikšu staras, kas atgādina modeļus, kuri bija aktuāli pirms 20 gadiem. Jaunums ir arī lielas iepirkumu somas ar izteiktiem rakstiem vai krāsām, kā arī XXL tašveidīgas somas. Protams, kolekcija neiztiek arī bez patlaban «karstākā» aksesuāra – gurnu somas, kas pieejama gan no elegantas ādas, gan sportiskā stilā. Sportiskais kolekcijas raksturs arī izpaužas pašlaik pasaules lielāko modes namu popularizētajos sportiskajos apavos ar biezo zoli, kas sastopami arī mūsu kolekcijā.

    Kolekcijas galvenā iezīme un tās būtība ir universālums. Gan sieviešu, gan vīriešu kolekcijas veidotie tēli ir ērti nēsājami no 09.00 līdz 17.00 un arī vēlās vakara stundās. Tā pašlaik ir viena no globālajām tendencēm – apģērbs, kas ir piemērots nēsāšanai jebkurā laikā. Viss kolekcijas stils, kas ir redzams tās rakstos, krāsās un modeļos, ir vērsts uz to, lai garderobē ieviestu nepiespiestību un komforta elementu. Meklē kolekciju mūsu veikalos Rīgā un www.reserved.com.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē