• Olga Kambala paziņo par šķiršanos no Kaspara: Es eju prom, es no tevis šķiršos

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64)
    Pašmāju realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem tiek atklātas aizvien jaunas šokējošas detaļas par Kambalu pāra neseno ceļojumu uz Turciju. Izskatās, ka nekas šajā braucienā nenotiek, kā plānots. Ne vien nācās atlikt Olgas kārotās plastikas operācijas, bet arī atklājas, ka abu “mīlas balodīšu” draudzīgā saskaņā kaut kā pavisam pačibējusi …

    Skaļa vārdu apmaiņa iet pa gaisu Kaspara bijušā kluba biedru ballīte uz kuģīša, par kuru jau sākotnēji Olga nebija lielā sajūsmā. Bijušo cīņu biedru kompānija Kasparu pamudina atpūsties “pēc pilnas programmas”  un, kā zināms, šādās reizēs cilvēka tēls un iznešanās mainās ne jau uz to labāko pusi.

    Olgai nu vienreiz ir diezgan un viņa manāmi iereibušajam dzīves biedram izsaka visai nopietnu paziņojumu: “Viss, šis tev bija trešais, pēdējais brīdinājums. Es eju prom, es no tevis šķiršos!”.

    Pēc Kaspara reakcijas pēcāk gan var noprast, ka šī nav pirmā tāda reize un sievas draudus viņš neuztver pārāk nopietni: “Nu, ja būtu gribējusi iet, sen jau būtu prom. Tas tik tāds lalala ..”

    Bet kā ir patiesībā? Olgas versiju par to, vai viņas mērs šoreiz tiešām ir pilns un tekstu par šķiršanos domājusi nopietni, uzzināsit, noskatoties šo video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē