• Kas glabājas mirušā miljonāra Valērija Maligina darbavietā?

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    6. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA / Mūžībā aizgājušais Valērijs Maligins
    Drīz apritēs divi gadi, kopš miljonārs, Olainfarm valdes priekšsēdētājs devies mūžībā. Viņa ģimene un uzņēmuma darbinieki parūpējušies par Valērija Maligina piemiņas saglabāšanu, savukārt viņadarba kabinets joprojām ir aizzīmogots.

    Pirms pāris nedēļām Olainfarm svinīgi atklāja jaunu ražošanas korpusa ēku, kuras būvniecībā un iekārtu iegādē ieguldīti aptuveni 3,6 miljoni eiro. Pirms dažiem gadiem šo projektu parakstīja Valērijs Maligins. Atklājot ražotni, Olainfarm valdes priekšsēdētājs Lauris Macijevskis vairākkārt uzsvēra miljonāra ieguldījumu uzņēmuma attīstībā.

    Tas, ka Olainfarm dibinātāja piemiņa uzņēmumā tiek godāta, redzams ik uz soļa. Pie sienām pieliktas Maligina goda plāksnes, arī Olainfarm banketu zāle palikusi tāda, kāda bija Maligina dzīves laikā, – pie sienām piestiprinātas viņa medību trofejas, apbalvojumi.

    Olainfarm valde pieņēmusi lēmumu uzņēmumā arī izveidot Valērijam veltītu piemiņas telpu. Pie šī projekta strādā viena no Latvijas lielākajām dizaina studijām.

    Uz PDz jautājumu, kas šobrīd saimnieko Maligina darba kabinetā, kurā atradās ekskluzīvs retro automobilis, dārgas gleznas, ikonas un citi ekskluzīvi interjera priekšmeti, uzņēmuma pārstāve Ieva Lapiņa-Ennīte norādīja, ka miljonāra kabinets joprojām ir aizzīmogots un tajā nevar iekļūt.

    «Valērija Maligina darba kabinetā atrodas priekšmeti, kas ietilpst uzņēmēja atstātajā mantojumā. Ņemot vērā, ka tas nav sadalīts, tiek nodrošināta mantas saglabāšana,» norādīja Lapiņa-Ennīte.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē