• Karīna Račko: Manām lasītājām ir daudz neatrisinātu jautājumu par seksualitāti

    Romāns
    Evija Kalnbērza
    19. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Jutekliskā deju izrāde pēc erotisko bestselleru autores grāmatas motīviem bija pēdējais pasākums ar skatītājiem nedēļas nogalē, kad tika izsludināta ārkārtējā situācija valstī. Pulcēties nav ļauts, bet pikantas tēmas pandēmijā ļaudis interesējot vēl vairāk.

    Deju grupas Royal Dance jutekliskais uzvedums pēc Karīnas Račko grāmatas Samaitātā motīviem pirmizrādi piedzīvoja 13. martā, un šis notikums iegāja pandēmijas laika vēsturē kā pēdējais publiskais pasākums pēc tam, kad Latvijā pirmo reizi tika izsludināta ārkārtējā situācija. «Bija arī vairākas izrādes oktobrī, tieši pirms otrā kovida viļņa,» tagad stāsta Račko.

    Viņai šis dīvainais laiks esot visnotaļ radošs. «Šajos apstākļos ir vairāk laika rakstīšanai. Sāku janvārī, tagad iedvesma uzņēmusi apgriezienus, un jau rudenī lasītājus iepriecināšu ar savu sesto romānu – seksuāli vēl atklātāku un psiholoģiski dziļāku,» sola viņa.

    Pandēmijā populārs kļuvis arī viņas blogs, kur Račko apspriež intīmus jautājumus, un viņa kļuvusi teju par seksa guru. «To izveidoju rudenī, jo sapratu – manām lasītājām ir daudz neatrisinātu jautājumu par seksualitāti un attiecībām.

    Arī mūsdienās vēl aizvien valda uzskats: galvenais ir sagādāt baudu vīrietim, nevis sev.

    Mana auditorija ir dažāda gadagājuma sievietes, ar kurām aktīvi komunicēju, lai izprastu viņu problēmas. Saņemu atsauksmes, ka mans blogs viņas iedvesmo kļūt atvērtākām un sevi labāk izprast,» gandarīta ir Karīna.

    Pandēmijas sākumā viņai bija izveidojies stingrs režīms – apmeklēt sporta zāli vismaz piecas reizes nedēļā, un tā viņai šobrīd pietrūkst. «Mans vīrs sporto brīvā dabā, bet mani motivē tieši sporta zāle. Ja ierobežojumi būs arī turpmāk, meklēšu citas alternatīvas,» spriež Karīna. Pēc profesijas viņa ir zobārste, un jau saņēmusi abas vakcīnas devas.

    «Ceru, ka, pateicoties masveida vakcinācijai, tuvākajos mēnešos varēsim atgriezties puslīdz normālā dzīvē. Lai gan varu paslēpties radošajā pasaulē, man pietrūkst dzīvās komunikācijas ar cilvēkiem,» pauž viņa.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē