• Gluzunovas bērnu tēvs: Viņa truli sēž pie galda un saka – es tevi nemīlu

    Dzīvesstāsti
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    26. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Novembrī dziedātāja paziņoja, ka veselības dēļ spiesta pamest šovu Ģimene burkā, bet pirms divām nedēļām X Faktora uzvarētāja pēkšņi atklāja – viņas teju deviņus gadus ilgusī kopdzīve ir beigusies. Izrādās, tas esot noticis visnotaļ dramatiski.

    Iet prom ne pirmo reizi

    Lēmumu aiziet no vīra dziedātāja skaidroja ar to, ka attiecības kļuvušas neveselīgas, garīgi viņus jau sen nekas nav saistījis, un pāris dzīvojis kopā vien bērnu dēļ. Kad PDz sazinājās ar Elīnu, viņa šķiršanos komentēt atturējās. «Negribu lieku ažiotāžu,» sacīja viņa, norādot, ka tagad viņas prioritāte ir gatavošanās Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālam.

    Savu versiju par to, kas noticis abu attiecībās, PDz pastāstīja Artjoms Gluzunovs. «Jaunais gads man sācies ar pamatīgām pārmaiņām dzīvē. Taču ticu, ka viss, kas notiek, ir uz labu,» saka viņš un neslēpj – problēmas briedušas jau ilgāku laiku, un Elīna nolēmusi attiecībām pielikt punktu. «Šī nav pirmā reize, kad Elīna iet no manis prom. Viņai ir kaut kāds nemiers, kaut kur jāskrien, jāpārvācas no viena dzīvokļa uz citu. Astoņu gadu laikā esam pārvākušies vismaz astoņas reizes. Tas nav normāli. Kad dzīvojām Vaidavā un Elīna atkal izdomāja pārvākties, viņa paziņoja – ja tev kaut kas nepatīk, paliec Vaidavā, bet es dzīvošu viena ar bērniem. Toreiz vairāk nekā nedēļu dzīvojām šķirti, bet salīdzinājumā ar to, kas notiek tagad, tas bija štrunts,» teic Artjoms.

    «Pa šiem gadiem Elīnu esmu iepazinis un jūtu, kad viņai sācies šuri muri ar kādu citu. Tad viņas attieksme krasi mainās, viņa sāk izturēties pret mani kā pret suni – bļauj, pazemo, nievājoši izturas.

    Elīna ir tāds cilvēks – ja kāds čalis iepatīkas, tad vsjo – es viņu mīlu, dzīvot bez viņa nevaru.

    Arī tagad nojautu, ka uzradies jauns kavalieris, taču Elīna to noliedza. Tā vietā, lai pateiktu taisnību, kas būtu godīgi pret mani, viņa darīja visu, lai es būtu tas, kurš aiziet. Visādi provocēja mani, izaicināja,» uzskata Artjoms.

    Izmetusi no mājām

    «Vienā šādā reizē sanāca pamatīgs skandāls, un man no rokām izkrita šķīvis. Speciāli nesitu, vienkārši izkrita. Iedomājaties, viņa truli sēž pie galda un saka: «Es tevi nemīlu. Kad tu beidzot no šejienes aizvāksies?» Tas mani šausmīgi aizvainoja. To redzot, Elīna paķēra telefonu un teica, ka zvana policijai un es nekad savus bērnus vairs neredzēšu. Dusmās sasitu telefonu pret grīdu. Vienīgais, par ko man žēl, – šo scēnu redzēja bērni. Elīnai to tikai vajadzēja, un viņa izsauca policiju. Uzrakstīja pieteikumu par pagaidu aizsardzību pret vardarbību, kas man liedz tuvoties mūsu dzīvesvietai tuvāk par 50 metriem. Bērnus varu satikt tikai pie savas mammas,» nopūšas Artjoms.

    «Vīrieša viedoklis vispār netiek uzklausīts. Uzliek aizliegumu, un viss.» Elīna par šo situāciju esot gandarīta.

    «Nemitīgi man atkārto, ka viņa ir zvaigzne, bet es nekas. Ka varu stāstīt, ko gribu, visi tāpat ticēs viņai. Saka, ka tādam kroplim kā man nekad nebūs skaistākas sievietes par viņu, man esot izredzes tikai uz bomzenēm blakus.»

    To, ka Elīna visu šo laiku esot tikusies ar citu vīrieti, viņš uzzinājis tikai pēc tam. «Jau tad, kad dzīvojām kopā, bija atradusi sev jaunu hahaļu. Laikam nepietika drosmes man to pateikt acīs,» spriež Artjoms.

    Kad Elīna viņu izlikusi no dzīvokļa, Artjoms bijis neapskaužamā situācijā. «Man nebija, kur iet. Nevarēju pat kaut kur aizbraukt ar mašīnu, jo bija beidzies autovadītāja apliecības derīguma termiņš. Elīna to zināja, bija par to brīdinājusi policiju. Ja es kaut kur brauktu, mani uzreiz apturētu ceļu policija,» stāsta viņš. Pēc pāris dienām Elīna tomēr ļāvusi Artjomam atgriezties mājās.

    «Lai gan jau bija liegums tuvoties, viņa man piezvanīja un ļāva padzīvot mūsu dzīvoklī. Gulējām katrs savā istabā. Taču sarunājāmies, un mēģināju labot situāciju,» atceras Artjoms. «Viss it kā bija labi, bet 16. decembra vakarā atgriezos no darba, un visas manas drēbes bija samestas čupā uz grīdas. Elīna paziņoja, lai nākamajā dienā savācu mantas un aizeju. Tā arī darīju.» Pēc dienas dzīvoklī ievācās jau Elīnas jaunais draugs. Artjoms šobrīd apmeties viesnīcā Rubenē. «Dārgi, protams, sanāk, bet neko darīt. Citas iespējas nav.»

    Ziemassvētku vakarā Elīna Artjomu uzaicinājusi vakariņās. «Paēdu un devos prom. Jauno gadu Elīna bija nolēmusi sagaidīt divvientulībā ar savu jauno draudziņu Usmas muižā, tāpēc bija noalgojusi bērniem aukli. Cēli atļāva pa dienu mazos apciemot. Nesaprotu, kādēļ vajadzēja rakstīt iesniegumus policijā, ja regulāri man zvana un prasa palīdzēt pieskatīt bērnus. Es taču esot tāds monstrs! Pateicu, lai raksta man ziņas WhatsApp, un man ir kādi pierādījumi, ja gadījumā policijai rodas jautājumi par šo situāciju. Negribu nepatikšanas.»

    Mājās viena, kameru priekšā – cita

    Tagad Artjoms saka – tādas Elīnas, kādu redzējām šovā Ģimene burkā, dzīvē nemaz neesot. «Man šķiet, biju vienīgais, kurš šovā teica visu, ko domā. Nemēģināju izlikties labāks. Bet viss, kas nāca no otras puses, bija meli un izlikšanās,» uzskata Artjoms. «Elīna dzīvo kaut kādās pretrunās. Bērniem paziņo, ka Ziemassvētku vecīša nav, bet pati tic zīlniecēm, pie kurām regulāri braukā. Viņa pat bija nopirkusi Taro kārtis. Gribēju tās izmest, taču Elīna kārtis aiznesa pie draudzenes un tur kopā turpināja tās izmantot. Ja kārtis teica, ka esmu sūds, tātad tā bija simtprocentīga patiesība.

    Kādu dienu Elīna man paziņoja: «Man kosmoss teica, ka man vajag no tevis atkratīties,», smejas viņš.

    «Elīna, piemēram, sūdzējās, ka es viņai neesot ļāvis sēdēt sociālajos tīklos. Nedomāju, ka prasīju kaut ko pārdabisku. Viņai bija daudz laika tupēt internetā pa dienu, kamēr visi esam prom. Tāpēc vakarā, kad bērni atnāca no skolas un bērnudārza, vajadzētu pievērsties viņiem, nevis sēdēt Instagram,» uzskata viņš. «Taču, lai piedabūtu viņu iziet laukā ar bērniem vai aiziet līdz veikalam, bija jānoklausās skandāls. Tikai kameru priekšā viņa tēloja, ka ir tāda mierīga un nosvērta būtne,» saka Artjoms. Kāpēc viņš vispār piekritis piedalīties šajā šovā? «Godīgi? Bija divi iemesli. Pirmais – nauda, ko maksāja par dalību. Otrais – to gribēja Elīna. Viņai tas bija svarīgi, un es piekritu.»

    Neapprecēja, jo… ir precējies!

    Elīna kā vienu no šķiršanās iemesliem interneta portālam minējusi to, ka vairāk nekā astoņu gadu laikā Artjoms viņu nav apprecējis. «Tās ir muļķības. Bildināju viņu 2020. gada 25. jūnijā. Nopirku gredzenu, viss bija, kā nākas. Viņa piekrita kļūt par manu sievu, bet jau pēc divām dienām saderināšanās gredzenu man ielidināja sejā,» stāsta viņš. «Es gan 10 gadus jau esmu precējies un neesmu ar bijušo sievu nokārtojis šķiršanos. Izdarīšu to, kad būšu saticis cilvēku, ar kuru gribēšu dzīvot kopā atlikušo mūžu. Būtu to sen izdarījis, bet pēc Elīnas gājieniem neredzēju tam jēgu.» Lai gan bez gredzena pirkstā Elīna tomēr izmantojusi viņa uzvārdu – Gluzunova. «Tas ir viņas skatuves uzvārds, bet pēc pases ir Elīna Lejniece. Nu viņa izdomājusi mainīt skatuves uzvārdu pret kaut kādu vectēva uzvārdu. Tās ir viņas tiesības,» saka Artjoms.

    Otru iespēju Elīnai nedošot

    «Šorīt izgāju no viesnīcas, lai dotos uz darbu Rubenē, un redzu – kalna galā Elīna piebraukusi un vēro, cikos izeju, kur dodos. Rakstu viņai: «Tu mani izseko?» Viņa atbild: «Es mēru metrus, jo gribu, lai tu pazustu no Rubenes.» Elīna lieliski zina, ka šobrīd man nav naudas, un dara visu, lai man ieriebtu. Nemitīgi bombardē ar īsziņām par alimentiem un vēlas palielināt netuvošanās attālumu līdz kilometram, lai man nebūtu nedz, kur dzīvot, nedz strādāt. Rakstīs jaunu iesniegumu. Ja neievērošu, man būšot sūdi un es sēdēšu cietumā. Saka – varēs mana jaunā draudzene braukt ciemos ar paciņām,» stāsta Artjoms un piebilst – arī Elīnas pagātnē esot pāris tumšu noslēpumu, draudēt ar policiju viņai neklātos.

    Artjoms zinot, kas ir Elīnas jaunais draugs. «Nekas ievērības cienīgs, ne slavens, ne mūziķis,» nosmej viņš. «Aci pret aci viņš baidās ar mani runāt, varonis ir tikai pa telefonu. Reiz zvana un saka, ka viņam ir tik daudz naudas, cik man nekad nav bijis. Ka var atļauties noalgot cilvēku, kurš mani noslaucīšot no zemes virsas. Par to es tikai pasmējos. Neko jēdzīgu neparunājām, bet draudi bija,» saka Artjoms. «Tos gan nopietni neuztveru. Neslēpjos ar sievietes brunčiem, kā to dara viņš.»

    Vēl vienu iespēju attiecībām ar Elīnu Artjoms vairs nedotu.

    Viņa ir nodedzinājusi visus tiltus.

    Esmu viņai sānsoļus piedevis jau reizes piecas. Cik var? Es esmu bijis neuzticīgs tikai vienu reizi. Un arī tikai tad, kad mūsu attiecības jau bija finiša taisnē. Kad sākām filmēties Ģimene burkā, biju saticis cilvēku, ar kuru man kopā bija labi. Taču viņa bija aizņemta sieviete,» vaļsirdīgs ir Artjoms. Elīna par to neesot zinājusi. Tomēr šajās dienās Artjoma sociālajos tīklos ik pa laikam parādās bildes un video, kas liek domāt – viņam tomēr ir jauna simpātija. «Nē, tā ir tā pati precētā sieviete, ar kuru tikos agrāk. Nopietnas attiecības šobrīd nemeklēju. Tam vajadzīgs laiks.»

    Artjoms cer – kad visas kaislības būs norimušas, viņš ar Elīnu spēs komunicēt kā draugi. «Kā mūsu bērnu māti viņu ļoti cienu. Viņa ir gādīga mamma – labi viņus ģērbj, mazie vienmēr ir pabaroti. Bērnu naudu savām izklaidēm nekad nav notriekusi, viss vienmēr iztērēts bērnu vajadzībām. Cepuri nost! Ja vēl pastaigās dotos ar mazajiem, vispār būtu ideāla mamma,» saka viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē