• Dž. Dž. Džilindžers: Pēc pirmās pārgulēšanas meitene palika stāvoklī

    Dzīvesstāsti
    Ilze Anna Vītola
    29. septembris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Pirms diviem gadiem ar skandālu atstājis Dailes teātra mākslinieciskā vadītāja amatu, režisors Dž. Dž. Džilindžers šo faktu nekomentēja.

    (…)

    – Kas notika toreiz, 21 gada vecumā, kad kļuvi par bohēmistu?

    – Kā jau esmu stāstījis, pēc pirmās pārgulēšanas meitene palika stāvoklī. Es, kā jau ideālists, domāju: visu mūžu kopā nodzīvosim, jo mīlam viens otru. Viņa bija diezgan nešpetna meitene, bija skandāli, un es lēnām sāku pagurt. Kādā dienā saliku somu un aizgāju. Un nolēmu, ka turpmāk dzīvošu tikai tā, kā man patīk. Tad arī sapratu, ka mācos ne tur, kur vajag, izņēmu dokumentus arī no augstskolas.

    Pirmajā brīdī gulēju lidostā. Miliči piesējās, kas es tāds. Teicu, ka šaha treneris, atpūšos, lasu grāmatiņu. Viņi neticēja, pa rāciju izsauca savu krutāko šahistu: pirmajā naktī biju pie viņiem, viņi deva maizītes, kafiju un ļāva gulēt. Ik pa brīdim vajadzēja tikai šahu spēlēt, bet es viņus visu laiku apspēlēju. Pēc tam viss pamazām sakārtojās – draugs Ikšķilē iedeva jumtistabiņu, pastrādāju par kurinātāju un šaha treneri.

    – Dzīvot, tikai kā pašam patīk, ir visai egoistiski.

    – Mani vienmēr uzjautrina, ka cilvēki saka: mēs upurējamies bērnu dēļ. Pēc tam bērni dzīvo tāpat – upurējoties, dzīvi nebaudot. Man kā bērnam tas būtu liels slogs, es gribētu redzēt vecākus priecīgus. Muļķīgi ir dzīvot ar cilvēku, kurš tevi kaitina vai ar kuru nav interesanti, kuru neiekāro. Kāda jēga? Dzīve ir pārāk gara vienai mīlestībai.

    – Kad precies, tu nepieļauj iespēju, ka šī ir īstā?

    – Katru reizi tā ir.

    – Un tad ir vilšanās?

    – Kāpēc vilšanās? Piemēram, ar Elīnu mēs nodzīvojām ļoti skaistus gadus. Šīs savienības rezultātā radusies brīnišķīga meita, mēs joprojām esam labi draugi – kur vilšanās?

    – Nav bijis tā, ka gribas atgriezties kādās iepriekšējās attiecībās?

    – Tu traks esi?! Tu taču visu tur zini. Uz priekšu ir nezināmais, piedzīvojums. Tas, ka cilvēks mainīsies, ir skaidrs, bet tu nevari prasīt, lai otrs mainās tā, kā tev patīk. Ingai bija ilūzija, ka varēs mani mainīt. Vienubrīd tas noveda līdz krīzei. Man ir piecdesmit gadu; ja gribu kaut kur pasēdēt līdz rītam un iedzert, tad es iedzeru. Viņu tas var besīt. Un tad viņa sāk dzīvot tavu dzīvi. Tas ir ļoti apgrūtinoši. Kad Inga pārorientējās un sāka atkal dzīvot savu dzīvi, viņa arī man kļuva interesanta. Ja sieviete izšķīst vīrietī, viņš meklē citu. Uzreiz. Vismaz man tā ir, es eju tālāk.

    – Tu esi savās pēdējās attiecībās?


    Visu interviju ar Dž. Dž. Džilindžeru lasi Santa+ vai žurnālā SANTA, kas pieejams preses tidzniecības vietās visā Latvijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē