• Viņas melo labāk režisors: Varbūt tiešām kaut kam labākam jānāk vietā?

    Viņas melo labāk
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    22. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Seriālā vīrieši ir jebkurai gaumei – Māris Bezmers, Mārtiņš Egliens, Lauris Dzelzītis, Andris Bulis un Kristians Kareļins.
    Foto: No publicitātes materiāliem
    Seriālā vīrieši ir jebkurai gaumei – Māris Bezmers, Mārtiņš Egliens, Lauris Dzelzītis, Andris Bulis un Kristians Kareļins.
    Kuluāros izskanējušas runas, ka tautā iemīļotais seriāls nākamgad beigs priecēt TV skatītājus.

    Daudzus gadus Māra, Martas, Arvja, Robertiņa un citu seriāla Viņas melo labāk varoņu raibajiem piedzīvojumiem sekoja līdzi visa Latvija. Tam bija izveidojies prāvs fanu pulciņš, tāpēc runas, ka seriālam uzfilmēta pēdējā sezona ir pamatīgi satraukusi TV skatītājus. Seriāla Viņas melo labāk producenti sarunā ar Privāto Dzīvi neapstiprina informāciju, ka būtu pieņemts lēmums par seriāla slēgšanu.

    «Šobrīd ir uzfilmēta seriāla 10. sezona, un drīzumā domāsim, ko darīsim tālāk. Pagaidām neesam pieņēmuši lēmumu nedz par projekta turpinājumu, nedz tā slēgšanu. Bet simtprocentīgi solīt, ka būs 11. sezona, šobrīd nevaram,» norāda seriāla producents Rimvīds Martinaitis.

    Absolūtā neziņā ir arī projektā iesaistītie aktieri un seriāla režisors Māris Bezmers, kurš šos pienākumus veic kopš pērnā gada.

    «Oficiāli par seriāla tālāko likteni man nekas nav zināms. Ar mums šobrīd maz kāds komunicē, tāpēc neko nevaru pateikt,» norāda Māris. «Seriāla producenti ar TV3 vienmēr ilgi un dikti par to runā un vienojas. Baumas, kas seriāls tiks slēgts izskan ne pirmo reizi, bet iepriekš tomēr televīzija ar producentiem ir vienojusies. Lai vai kā, mēs parasti esam nostādīti fakta priekšā pēdējā brīdī,» turpina seriāla režisors.

    Ja nu tomēr ar 10. sezonu projektam tiks pielikts punkts, vai sižets karāsies pusvārdā vai tomēr tam būs loģiskas beigas? «Visi paliek dzīvi, neviens nenomirst. Tādā ziņā viss kārtībā. Tāpēc seriālu var arī beigt, bet var arī turpināt. Durvis paliek puspavērtas, ja nu tomēr kaut kad domā seriālu turpināt filmēt,» spriež Māris. Viņš zina teikt, ka scenārijs nākamajām sezonām esot, jo Lietuvā nofilmētas jau 15 sezonas. «Filmēt vēl ir daudz ko. Jautājums tikai, vai Latvijas puse to grib darīt vai negrib.»

    Sākot ar seriāla Viņas melo labāk 9. sezonu, Māris Bezmers tajā atveidoja ne tikai Roberta lomu, bet uzņēmās režisora pienākumus pēc tā, kad radošo komandu pameta režisors Sigits Račkis. Vai nebija grūti darīt divus darbus vienlaikus?

    «Skaidrs, ka viegli nebija. Taču grūtībās, kā saka, rūdās metāls. Mēs to izdarījām. Vai būtu labāk, ja es būtu atteicies no Roberta lomas vai režisora amata, man grūti pateikt, taču es darīju savu darbu pēc labākās sirdsapziņas.»

    Māris Bezmers neslēpj, ka būtu skumji šķirties no šī projekta, kurā darbojas jau no seriāla 2. sezonas, taču viņš lieliski saprot, ka nekas nav mūžīgs un visam agrāk vai vēlāk pienāk gals. «Laiki mainās, varbūt tiešām kaut kam jaunam, jaudīgākam un labākam jānāk vietā? Taču to visu lems producenti un TV3. Viss ir viņu rokās!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē