• Pugačova beidzot izteikusies par teroraktu Krievijā. Tas viņas tautiešus satracina vēl vairāk…

    Krievija
    Marta Kalniņa
    29. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alla Pugačova
    Foto: Instagram
    Alla Pugačova
    Ziņas, ka Krievijā viņu grasās iekļaut ārzemju aģentu sarakstā, ātri sasniegušas arī pašu primadonnu Allu Pugačovu. Viņai pārmeta arī to, ka Ala nav reaģējusi uz traģisko teroraktu Krievijā. Nu viņa to izdarījusi.

    Piektdien Alla Pugačova ar Instagram starpniecību atbildējusi tautiešiem Krievijā, kas viņai vairāku dienu garumā veltījuši skarbus pārmetumus. Kamēr citas Krievijas zvaigznes, pat viņas par ārzemju aģentu pasludinātais vīrs Maksims Galkins, izteica līdzjūtību teroristu slaktiņā koncertzālē «Crocus City Hall» bojāgājušo radiniekiem, Alla klusēja.

    Tagad viņa ierakstījusi vienu īsu, bet skaidru vēstījumu:

    «Sērām jābūt dvēselē, nevis instagramā.»

    Tā viņa gan apliecinājusi, ka Allai arī sāp notikušais, gan arī kārtējo reizi nodemonstrējusi, ka stāv pāri intrigām. Šīs ieraksts izraisījis emociju lavīnu komentāru sadaļā. Vieni to saprata kā pārmetumu visiem tiem kolēģiem, kuri veltījuši emocionālus ierakstus bojāgājušo piemiņai. Citi norādīja uz mākslinieces lepnību un atminējās, ka vēl nesen Alla visnotaļ emocionāli vārdos atvadījās no aktiera Aleksandra Širvindta un modes mākslinieka Vjačeslava Zaiceva, bet vienkāršo ļaužu sāpes tādus vārdus, nez kāpēc neesot pelnījušas. Taču daudzi arī piekrita Allai, sakot – ne jau skaļi vārdi parāda cilvēka patiesās jūtas.

    Īpaši saasināti šī Allas rīcība tika uztverta arī tāpēc, ka iepriekš viņa atvainojusies dziedātājai Manižai, kura dalījās pārdzīvojumos par to, ka tagad teroristu dēļ pār tadžiku tautu gāžas naida vilnis. «Es jūs ļoti mīlu, Alla Barisovna,» Allai atbildēja Maniža. Šo komunikāciju daudzi uztvēruši kā Allas nosodījumu krieviem un netiešu atbalstu tadžikiem. Zināms, ka teroristi bijuši tadžiki, kuri izpildījuši šo asiņaino pasūtījumu citu vārdā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē