• Krievijas zvaigzne Kirkorovs atkal kritis nežēlastībā. Sēru laikā pieļāvis lielu kļūdu

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    27. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Filips Kirkorovs.
    Foto: Instagram
    Filips Kirkorovs.
    Krievijas dziedātājam Filipam Kirkorovam tikai nesen izdevās atgūt Kremļa un tautas mīlestību, un nu jau atkal viņš var nonākt melnajā sarakstā. Kamēr citi sēroja par terorakta upuriem, viņš esot uzvedies nepiedodami…

    Krievijas dziedātājs Filips Kirkorovs pagājušā gada nogalē pliko ballītes dēļ iekļuva Kremļa melnajā sarakstā. Lai atjaunotu savu labo slavu, viņam nācās lūgties, ziedot labdarībai un pat braukt pie karavīriem uz okupēto Ukrainas daļu un zvērēt uzticību Krievijai. Kirkorovs nepaguris stāstīja, ka vienkārši iegājis pa nepareizajām durvīm. Šo savu frāzi viņš pat izmantoja atvainošanās dziesmā. Viņš tika sadzirdēts, un pamazām Kirkorovs atkal nonāca varai un tauta tīkamo mākslinieku rindās. Tika atļauts rīkot koncertus, viņu atsāka rādīt TV. Taču nu viņš atkal nošāvis greizi…

    Pagājušās piektdienas vakarā koncertzālē Piemaskavā notika nežēlīgs terorakts. «Crocus City Hall» četri bruņoti vīrieši nogalināja vairāk nekā 100 koncerta apmeklētājus, daudzi tika smagi ievainoti. Turklāt ēka tika aizdedzināta, nesot vēl lielākus postījumus. Šajā zālē vairakkārt uzstājušies visi lielākie Krievijas mākslinieki, arī Kirkorovs. Daudzi mūziķi pēc terorakta snieguši materiālu atbalstu cietušajiem un varoņiem, kas palīdzējuši cilvēkiem glābties no nāves šausmām. Vēl daži paguvuši radīt veltījumu dziesmas un pat uztaisīt videoklipus upuru piemiņai. Viens pēc otra viņi atcēla plānotos koncertus visā Krievijā. Sestdien un svētdien slavenības ar ziediem rokās devās uz piemiņas vietu pie nodegušās koncertzāles, tikai Kirkorovu tur nemanīja… Viņš gan bija sociālajos tīklos izteicis līdzjūtību cietušajiem un teroraktā bojāgājušo ģimenēm, taču jau sestdienas rītā aizlidoja uz Azerbaidžānu.

    Filips devās uz Baku, lai uzstātos miljonāra kāzās.

    To uzzinot, Krievijas iedzīvotāji bija sašutuši – kā var līksmot sēru laikā?

    Viņš gan kāzu rīkotājiem esot stingri piekodinājis, ka viņa uzstāšanos neviens nedrīkst filmēt un fotografēt. Tomēr šī informācija sasniegusi Krievijas presi. Kirkorovs tika pamanīts jau Azerbaidžānas lidostā, kur vairāku vīriešu pavadībā iznāca no VIP zāles un iesēdās glaunā auto. Tas saniknoja daudzus Krievijas iedzīvotājus – kā var doties līksmot laikā, kad Krievijā ir tādas bēdas?  

    Lai visu vērstu par labu, trešdien mūziķis atgriezās Krievijā un tūdaļ devās uz populāras radiostacijas rīkoto labdarības maratonu. Viņš kā pirmais uzstājās ar  dziesmu «Ja tu aiziesi», uzsverot, cik ļoti tā iederas šajā mirklī. «Šodien ir ļoti svarīga diena. Man kā manas valsts māksliniekam labsirdības, žēlsirdības un mīlestības principi ir ļoti svarīgi. Un es kā mākslinieks varu dziedāt par labsirdību, mīlestību un ticību nākotnei,» klausītājus uzrunāja Filips, cerot, ka arī šoreiz viņam taps piedots.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē