• Nav pieejams nekas! Rajecka pamatīgi vīlusies vilciena Rīga-Viļņa restorānvagonā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA / Zane Bitere
    Dziedātāju Olgu Rajecku nepatīkami pārsteidzis jaunais vilciens, kas savieno Rīgu ar Viļņu. Māksliniece savā Facebook profilā sūkstas, ka restorānvagonā nav iespējams baudīt šampanieti vai vīnu, bet siltā ēdiena opcijas ātri beigušās. Rajecka piebilst, ka brauciens ar mašīnu tomēr izmaksātu lētāk.

    «Šobrīd braucu uz Viļņu ar vilcienu. Siltie ēdieni nosacītā restorānā beidzās jau pirms Jelgavas. Mēs braucam ar draugiem un gribējām iedzert vīnu vai šampanieti, jo beidzot neesam pie stūres! Nav pieejams nekas!» dusmīga ir Olga, aicinot savus sekotājus ņemt līdzi savu ēdienu un dzērienus, ja tomēr kāds izlemj doties uz Viļņu ar vilcienu.  Atbildot uz citu lietotāju komentāriem, dziedātāja neslēpj vilšanos:

     «Es biju iztēlojusies skaistu restorānu. Mēs pat nepaēdām mājās, jo domājām, ka baudīsim ēdienus un dzērienus restorānvagonā, kā kādreiz braucot uz kaimiņpilsētām!

    Tagad zināsim! Ņemsim līdzi groziņus!»

    Vilcienam ir trīs vagoni un abas piedāvātās komforta klases ir vienādas, rezumē Rajecka. Tāpat dziedātāja ir novērojusi, ka jaunajā vilcienā nav iespējams uzlādēt telefonus un citas mobilās ierīces un vilcienā pasažieriem ir pieejamas divas «normālas» tualetes. «Ar mašīnu ir uz pusi lētāk, ja brauc četri cilvēki,» tā saviem sekotājiem atbild Olga Rajecka.  

    Aplūko jauno vilcienu!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē