• FOTO: Tartu zinātnes centrā «AHHAA» skatāma sportam veltīta izstāde «Ahhaa, sports!»

    Bērns
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baltijā lielākajā zinātnes centrā «AHHAA» Tartu šovasar ir atvērta sporta tematikai veltīta izstāde «Ahhaa, sports!», kur visu vecumu apmeklētājiem ir iespēja izzināt dažādu populārāko sporta veidu nianses un pieņemt sportisku izaicinājumu – izmēģināt savus spēkus aizraujošās disciplīnās.

    Izstāde «Ahhaa, sports!» ir izdomāta un radīta «AHHAA» centrā. Tajā iespējams gūt atbildes gan uz jautājumiem, kas var rasties katram sporta fanam, gan arī uz tādiem, kas nekad nav ienākuši prātā. Vai zini, kādā ātrumā lido tevis mesta bumba un cik precīzs ir metiens? Cik metru vari izturēt uz bezgalīgās rāpšanās sienas? Vai tavs lēkšanas augstums varētu pietuvoties pasaules rekordam?

    Izstādes apmeklētājiem ir iespēja izaicināt sevi un pārbaudīt savu kustības ātrumu, izmēģināt spēkus virves vilkšanā, pārliecināties, vai futbolu var spēlēt zem galda, bet tenisu – kanalizācijas caurulē, kā arī izpētīt, kas ir ķermeņa masas indekss, un atklāt dažādas sporta veidu nianses.

    Izstāde piemērota visu vecumu apmeklētāju (smadzeņu) muskuļiem, un tās informācija ir sagatavota arī angļu un krievu valodā. Zinātnes centra «AHHAA» darbalaiks piektdienās un sestdienās ir no plkst. 10.00 līdz 20.00, no svētdienas līdz ceturtdienai – no plkst. 10.00 līdz 19.00. Plašāka informācija pieejama «AHHAA» tīmekļvietnē un sociālo tīklu profilos. Izstāde «Ahhaa, sports!» būs skatāma līdz 2022. gada 6. novembrim.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē