• Rīgā noticis gājiens pret obligātu sejas masku nēsāšanu, vakcināciju un čipizāciju

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    2. novembris, 2020
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Šodien gājienā no Rātslaukuma uz Ministru kabinetu, lai protestētu pret obligātu masku nēsāšanu, obligātu vakcināciju un čipizāciju piedalījās aptuveni 80 cilvēki, novēroja aģentūra LETA.

    Protesta gājiena dalībnieki nesa vairākus plakātus uz kuriem bija rakstīts «Maskas nekad nedrīkst būt obligātas; Obligāta masku valkāšana ir krimināls medicīnisks eksperiments; Negribu obligāto šprici tamdēļ nevelku obligāto masku!», kā arī bija plakāts ar uzrakstu «Policejiskai valstij – nē!!!» zem kura bija karikatūra, kurā redzams, kā cilvēkam ar varu tur uzvilktu masku.

    Uz citiem plakātiem bija teikts «Cilvēk, neesi aita – ieslēdz smadzenes!», «Šodien – maskas, rīt – vakcīnas, parīt – mikročipi. Neļauj sevi apmānīt!!!», ar piebildi «ja cilvēkus tik vienkārši var pārliecināt nēsāt uzpurņus, tad kakla-siksnas viņi paprasīs paši!». Uz kāda cita plakāta bija teksts «Būsim vergi vai brīvi cilvēki?».

    Gājiena laikā protestētāji izkliedza saukli «maskām – nē».

    Aģentūra LETA novēroja, ka protesta gājienā piedalījās arī bijušais deputāts Valdis Kalnozols, savukārt pie Ministru kabineta pūlim pievienojās arī mandātu nolikusī 13.Saeimas deputāte Linda Liepiņa. 

    Tāpat šo gājienu uzraudzīja vairāk nekā 10 policijas darbinieki, kuri regulāri atgādināja protestētājiem par nepieciešamību ievērot distanci.

    2 komentāri

    Kristine Sekste
    Pirmkārt jautājums- kāpēc cilvēki demokrātiskā valsti, kurā viss vadās pēc brīvas gribas, ir jāčipo??? Un kam tas domāts??? Piespiedu kārtā vai tad čipos??? Un otrkārt - kā var ievadīt cilvēka organismā kautkādu svešķermeni piem.čipu. Ja no tā sākas iekaisums un jāgriež pēc tam laukā??? Vai tā drīkst apieties ar cilvēku brīvā demokrātiskā valstī???

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē