• Krievijas zvaigzne Ļeontjevs 75. jubilejā pamet skatuvi. Godīgi pasaka, kāpēc…

    Krievija
    Marta Kalniņa
    20. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Otrdien Krievijas estrādes dinozaurs Valērijs Ļeontjevs svinēja 75. jubileju un oficiāli paziņoja, ka beidz dziedātāja karjeru.

    Pēdējo reizi Ļeontjevs uzstājās Kremlī 2019. gadā ar koncertu «Es atgriezīšos…» Taču tā arī vairs neatgriezās. Savā jubilejā viņš paziņoja, ka beidz dziedātāja karjeru.  

    «Žanrs, kurā pavadīju pusgadsimtu, necieš sačākstēšanu.

    Es savā 70. jubilejā uztaisīju šovu Kremlī un Sanktpēterburgā, un aizgāju, nediedelējot no cilvēkiem naudu atvadu tūrē. Bez puņķiem un asarām.»

    Lai arī Krievijas estrādes zvaigzne maksimāli centās attālināt novecošanu, veicot plastiskās operācijas, viņš sapratis, ka pienācis laiks mest mieru. Kā paziņoja viņa producents – arī atvadu tūre netiek plānota.

    Kopš kara sākuma Ļeontjevs vairs neesot redzēts. Viņš vairs neparādījās nevienā mūzikas balvu pasniegšanā, kurās iepriekš regulāri piedalījies un uzstājies. Ļeontjeva fani pieļāva, ka mūziķim cienījamos gados vairs nesanāk tik enerģiski dejot uz skatuves, un viņš negribot izskatīties nožēlojami. Patiesība gan esot tāda, ka Ļeontjevs steigšus pārvācies uz ASV, kur dziedātāja sieva esot pieprasīta suņu friziere.  Jau gandrīz 50 gadus viņš ir kopā ar savu vienīgo sievu Ludmilu. Bērnu pārim nav. Toties ir trīsstāvīgs dzīvoklis Maskavā, māja Piemaskavā, villa Spānijā un arī šika māja Maiami, kurp viņš allaž devies pārziemot. Krievu mediji gan vēstīja, ka

    viņš turpinot uzstāties privātos pasākumos ārzemēs, un viņa honorārs esot sākot no 100 000 dolāriem, lai gan Valērijs piekrīt to darīt tikai ar fonogrammu.

    Valērijs Ļeontjevs, kurš vairākkārt uzstājies arī Rīgā,  populārs kļuva pagājušā gadsimta 70. gados. Karjeras sākumā viņš izskatījās tāpat kā daudzi citi krievu mākslinieki. Kā pats vēlāk teica – pie vainas bijis deficīts. Nevarēja dabūt gana izteiksmīgus tērpus. Vēlāk viņam šāda iespēja parādījās, un drīz vien Ļeontjevu sāka dēvēt par krievu Deividu Boviju. Caurspīdīgi krekliņi, apspīlēti ādas šorti, leoparda raksti, boa un apmetņi, zīda šalle un pat pērļu kaklarota  – Ļeontjevs vienmēr centās pārsteigt sava talanta cienītājus. Viņš vienmēr turējās labā fiziskā formā, lepojās ar savu romantisko frizūru un kā pāvs demonstrēja savus kostīmus. Ikviena viņa parādīšanās bija kārtīgs šovs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē