Baklažāni ar kazas sieru un melnajām olīvām

Piedevas
8. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Baklažāni ar kazas sieru un melnajām olīvām recepte
Baklažāni ar kazas sieru un melnajām olīvām recepte
Baklažāni nebūt nav vienkārši dārzeņi, taču ar pāris padomiem un garšu kombinācijām var iegūt vienreizējas uzkodas!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

 

PADOMI


● Baklažāni jāgriež ar nerūsējošā tērauda nazi, citādi šķēlītēm piemīt nejauks paradums kļūt melnām.
● Tiklīdz sagriezts, baklažāns sāk mainīt krāsu – lai to novērstu, šķēlītes viegli pārkaisa ar sāli vai apslaka ar citrona sulu.
● Liela izmēra baklažāniem var noņemt mizu – tā ir cieta un bieži arī rūgta. Pareizāk sakot – rūgts ir slānītis tieši zem mizas.
● Baklažānu bieži grilē ar visu mizu. Tad mizā ieteicams pāris vietās iedurt, lai tā nepārsprāgtu.
● Baklažānu gaļa ir kā sūklis – tā uzsūc gan pārējo sastāvdaļu garšas, gan diemžēl arī taukus. To vari novērst šādi: kad ar sāli apkaisītās šķēlītes izdalījušas mitrumu, katru saspied starp divām salvetēm (nebaidies spiest stipri – gaļa ir izturīga).

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+