Cepta teļa karbonāde ar vērša astes mērci

Gaļas ēdieni
14. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepta teļa karbonāde ar vērša astes mērci
Cepta teļa karbonāde ar vērša astes mērci
Mums Latvijā ir daudz produktu, ko mēdzam aizsviest kā nederīgus, pat nenojaušot, kādus gardus pārsteigumus tie varētu sagādāt. Viens no tiem – vērša aste, ko izmanto mērces pagatavošanai. Patiesībā rudens un ziema ir visīstākais astes laiks – aromāts un sāts, kas piemīt astes sautējumam vai zupai, sasildīs katru sala un vēju nodrebinātu dvēseli!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+