• Cepta teļa karbonāde ar vērša astes mērci

    Gaļas ēdieni
    14. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta teļa karbonāde ar vērša astes mērci
    Cepta teļa karbonāde ar vērša astes mērci
    Mums Latvijā ir daudz produktu, ko mēdzam aizsviest kā nederīgus, pat nenojaušot, kādus gardus pārsteigumus tie varētu sagādāt. Viens no tiem – vērša aste, ko izmanto mērces pagatavošanai. Patiesībā rudens un ziema ir visīstākais astes laiks – aromāts un sāts, kas piemīt astes sautējumam vai zupai, sasildīs katru sala un vēju nodrebinātu dvēseli!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē