• Karaliskā Gurjeva putra FOTORECEPTE

    Fotoreceptes
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    11. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karaliskā Gurjeva putra
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Karaliskā Gurjeva putra
    Šī, par Krievijas brīnumu dēvētā putra, kas izskatās pēc kūkas, ir tiešām īpaša un izceļas starp citām putrām.
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    3
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    2st 10m
    3 vērtējumi
    5/5

    No dotā daudzuma var izcept trīs 11 cm diametra trauciņus.

    Noderīgi:

    •  Riekstus un augļus var iemaisīt mannas un olu masā, tad starp kārtām jāliek konservēti persiki un piena plēvītes.
    • Var izcept pavisam vienkāršu putru – tikai manna, olas un cukurs – un uzsvaru likt uz piedevām, ko pasniedz klāt.
    • Mannu var aizstāt ar prosu, polentu, rīsiem un citiem graudaugiem.
    • Putru var cept vienā lielā karstumizturīgā traukā, kēksa formā vai pannā. Tad putru pasniedz, sagrieztu gabaliņos.
    • Pēc izvēles var papildināt olu masu ar citrusu miziņām, vaniļu un citām piedevām.
    • Krējuma plēves nosmelšanu var apiet un aizstāt ar kādu treknu krēmsieru.
    • Putru pasniedz gan siltu, gan aukstu.
     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē