Karaliskā Gurjeva putra FOTORECEPTE

Putras
11. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Karaliskā Gurjeva putra
Šī, par Krievijas brīnumu dēvētā putra, kas izskatās pēc kūkas, ir tiešām īpaša un izceļas starp citām putrām.
Sarežģītība
Augsta
Personas
3
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
2st 10m
3 vērtējumi
5/5

No dotā daudzuma var izcept trīs 11 cm diametra trauciņus.

Noderīgi:

  •  Riekstus un augļus var iemaisīt mannas un olu masā, tad starp kārtām jāliek konservēti persiki un piena plēvītes.
  • Var izcept pavisam vienkāršu putru – tikai manna, olas un cukurs – un uzsvaru likt uz piedevām, ko pasniedz klāt.
  • Mannu var aizstāt ar prosu, polentu, rīsiem un citiem graudaugiem.
  • Putru var cept vienā lielā karstumizturīgā traukā, kēksa formā vai pannā. Tad putru pasniedz, sagrieztu gabaliņos.
  • Pēc izvēles var papildināt olu masu ar citrusu miziņām, vaniļu un citām piedevām.
  • Krējuma plēves nosmelšanu var apiet un aizstāt ar kādu treknu krēmsieru.
  • Putru pasniedz gan siltu, gan aukstu.

Lasi citur

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs