• Šobrīd

    weather img

    Rīga +17°C

    Viss Tavas ādas skaistumam un veselībai!
    Myskin logo

    Mājas zefīrs

    Deserti
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    25. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Interesants veids kā pagatavot zefīru — ar šokolādes pamatni. Šis saldēdiens ir kalorijām bagāts, tāpēc porcijā vajag pavisam maz, toties ar piedevām – svaigām zemenēm vai sorbetu – īsta bauda!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Pagatavošana
    50m

     

    IETEIKUMI un PADOMI!

    • Zefīra konsistence lielā mērā atkarīga no želatīna kvalitātes.
    • Ja nav konditorejas maisiņa, no pergamenta papīra var izveidot turziņu.
    • Šokolāde nedrīkst saskarties ar ūdeni un tvaikiem, jo tad tā vairs nekūst. Ja tā tomēr noticis, pievieno nedaudz augu eļļas.
    • Šokolādi var kausēt arī mikroviļņu krāsnī.
    • Šokolādei var pievienot vaniļu, kanēli, muskatriekstu vai ingveru.
    • Ar zefīru sader saldskābi vai skābeni augļi un ogas, piemēram, brūklenes, dzērvenes, kivi, āboli, karambolas un fizāļa ogas.
    • Zefīru vēsumā var uzglabāt nedēļu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+