Mājas zefīrs

Deserti
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
25. marts, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Interesants veids kā pagatavot zefīru — ar šokolādes pamatni. Šis saldēdiens ir kalorijām bagāts, tāpēc porcijā vajag pavisam maz, toties ar piedevām – svaigām zemenēm vai sorbetu – īsta bauda!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Pagatavošana
50m

 

IETEIKUMI un PADOMI!

  • Zefīra konsistence lielā mērā atkarīga no želatīna kvalitātes.
  • Ja nav konditorejas maisiņa, no pergamenta papīra var izveidot turziņu.
  • Šokolāde nedrīkst saskarties ar ūdeni un tvaikiem, jo tad tā vairs nekūst. Ja tā tomēr noticis, pievieno nedaudz augu eļļas.
  • Šokolādi var kausēt arī mikroviļņu krāsnī.
  • Šokolādei var pievienot vaniļu, kanēli, muskatriekstu vai ingveru.
  • Ar zefīru sader saldskābi vai skābeni augļi un ogas, piemēram, brūklenes, dzērvenes, kivi, āboli, karambolas un fizāļa ogas.
  • Zefīru vēsumā var uzglabāt nedēļu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+