Mājas zefīrs

Interesants veids kā pagatavot zefīru — ar šokolādes pamatni. Šis saldēdiens ir kalorijām bagāts, tāpēc porcijā vajag pavisam maz, toties ar piedevām – svaigām zemenēm vai sorbetu – īsta bauda!
Deserti
IEVAS Receptes
25. marts

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Pagatavošana
50m

 

IETEIKUMI un PADOMI!

  • Zefīra konsistence lielā mērā atkarīga no želatīna kvalitātes.
  • Ja nav konditorejas maisiņa, no pergamenta papīra var izveidot turziņu.
  • Šokolāde nedrīkst saskarties ar ūdeni un tvaikiem, jo tad tā vairs nekūst. Ja tā tomēr noticis, pievieno nedaudz augu eļļas.
  • Šokolādi var kausēt arī mikroviļņu krāsnī.
  • Šokolādei var pievienot vaniļu, kanēli, muskatriekstu vai ingveru.
  • Ar zefīru sader saldskābi vai skābeni augļi un ogas, piemēram, brūklenes, dzērvenes, kivi, āboli, karambolas un fizāļa ogas.
  • Zefīru vēsumā var uzglabāt nedēļu.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs