• Mājas zefīrs

    Deserti
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    25. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Interesants veids kā pagatavot zefīru — ar šokolādes pamatni. Šis saldēdiens ir kalorijām bagāts, tāpēc porcijā vajag pavisam maz, toties ar piedevām – svaigām zemenēm vai sorbetu – īsta bauda!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Pagatavošana
    50m

     

    IETEIKUMI un PADOMI!

    • Zefīra konsistence lielā mērā atkarīga no želatīna kvalitātes.
    • Ja nav konditorejas maisiņa, no pergamenta papīra var izveidot turziņu.
    • Šokolāde nedrīkst saskarties ar ūdeni un tvaikiem, jo tad tā vairs nekūst. Ja tā tomēr noticis, pievieno nedaudz augu eļļas.
    • Šokolādi var kausēt arī mikroviļņu krāsnī.
    • Šokolādei var pievienot vaniļu, kanēli, muskatriekstu vai ingveru.
    • Ar zefīru sader saldskābi vai skābeni augļi un ogas, piemēram, brūklenes, dzērvenes, kivi, āboli, karambolas un fizāļa ogas.
    • Zefīru vēsumā var uzglabāt nedēļu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē